Az online vásárlások jóváhagyása változik meg a második legnagyobb banknál leállás idejére

vasarlas-online-1199027014
Olvasási idő kb. 2 perc

Ma este és holnap is leállnak az MBH Bank bizonyos szolgáltatásai karbantartás miatt. A kiesés a többi között az internetes bankkártyás fizetéseket is érinteni fogja.

A napokban kétszer is szolgáltatáskiesések nehezítik meg az ügyfelek életét az MBH Banknál. Ma a netbank bizonyos funkciói, holnap pedig a pénzintézet mobilapplikációjának bizonyos szolgáltatásai nem fognak működni karbantartás miatt.

Az online vásárlást is érinti

Ma este 10 óra és holnap hajnali 2 között nem lesznek elérhetők az MBH Bank netbankjának bizonyos funkciói. A pénzintézet honlapján közzétett ismertető szerint a következő funkciók kiesésére kell számítani:

  • az MBH Netbank felületen és az MBH Bank App 504-es banki azonosító profiljában (korábban: Takarék) az online ügyintézés, az eseti utalások indítása, valamint a másodlagos számlaazonosító rögzítése és törlése nem lesz elérhető
  • az MBH Netbank felületen és az MBH Bank App 101-es banki azonosító profiljában (korábban BB) a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek

A fentiek azt is jelentik, hogy a karbantartás idején nem lehet majd a mobilapplikáción keresztül jóváhagyni az internetes kártyás vásárlásokat. Ez alatt az idő alatt a pénzintézet díjmentesen küld SMS-eket megerősítő kóddal – ezek segítségével lehet majd elfogadni a tranzakciókat.

A leállás az online kártyás fizetéseket is érinti
A leállás az online kártyás fizetéseket is érintiMarioGuti / Getty Images Hungary

Automatikus elfogadás

A másik szolgáltatáskiesés holnap lesz, este 10 és éjfél között. Ez alatt az idő alatt az MBH Netbank és az MBH Bank App rendszerek, valamint az MBH Bank App 103-as banki azonosító profiljában (korábban: MKB) a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. A karbantartás idejére a 3D Secure szolgáltatás sem működik majd, így érdemes vigyázni, hiszen a fizetéseket automatikusan elfogadják, nem igényelnek majd megerősítést.

A bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy érdemes az ügyintézést és a tranzakciókat lehetőség szerint a karbantartási időn kívülre időzíteni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek