Ismét leáll egy nagy hazai bank: utalni sem tudsz majd

GettyImages-1281693485

Néhány órára ismét leáll az Erste Bank, a karbantartás miatt elrendelt szünet a pénzintézet jó pár szolgáltatását érinti – mutatjuk, melyeket.

Március végi szünete után ismét rendszerfejlesztési munkát végez az Erste Bank április 4-én 22 óra és április 5. hajnali 3 óra között.

A pénzintézet tájékoztatása szerint ebben a néhány órában nem lesz elérhető az Erste TeleBank, a George App, a George Web, a vállalati Netbank, az Electra, az Erste Business MobilBank, de átmenetileg szünetel majd az API csatorna és az online termékigénylés is. A szünet ideje alatt nem lehet majd belföldön ATM-en keresztül készpénzt befizetni, és ebben az időszakban

azonnali átutalásokat sem fogsz tudsz indítani.

A bank karbantartása miatt szünetel majd a belföldi ATM-es készpénzbefizetés
A bank karbantartása miatt szünetel majd a belföldi ATM-es készpénzbefizetésAleksandr Zubkov / Getty Images Hungary

A felhívás alapján a szünettől függetlenül továbbra is elérhető lesz a George Web és a bankkártya tiltása TeleBankon keresztül, a MobilePay, az SMS- és weboldal-szolgáltatások és a mobilegyenleg feltöltése is. Emellett nem lesz akadálya a belföldi ATM-eken történő készpénzfelvételnek, az internetes vásárlásnak és az azonnali átutalások fogadásának sem, ahogyan továbbra is fizethetsz és vásárolhatsz is bankkártyával POS terminálon keresztül.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek