Csak egy nedves törlőkendő kéne, de kijön a fél csomag? Itt a megoldás

GettyImages-959987040
Olvasási idő kb. 2 perc

Téged is felbosszant, hogy amikor kihúznál egy nedves törlőkendőt a csomagból, több darab is összetapad, ezért a felesleget szabályosan vissza kell tuszkolnod? Többé nem kell így lennie!

A probléma talán nem tűnik annyira húsba vágónak, de ha próbáltál már egy bömbölve vonagló csecsemőn pelenkát cserélni, akkor valószínűleg könnyen belátod, hogy milyen frusztráló tud lenni, amikor a fél csomag törlőkendő a kezedben marad. Egy ilyen helyzetben nagyon is jól jöhet a trükk, ami a gyakorló anyukák körében futótűzként terjed a TikTokon.

Így húzz ki egyetlen nedves törlőkendőt a csomagból

Ahhoz, hogy véget vess kálváriádnak, mindössze egy hajgumira vagy befőttesgumira, és fél percre van szükséged. Ahogy az alábbi videón is látható, a teendőd kimerül annyiban, hogy a gumit a csomagolás egyik végére rögzíted, úgy, hogy körbefogja azt.

Ilyen módon a törlőkendő kihúzásakor a gumi megakadályozza, hogy egynél több darab maradjon a kezedben. Bár az életed nem fog gyökeresen megváltozni tőle, legalább megspórolhatsz némi idegeskedést, és nem kell feleslegesen erre pazarolnod az idődet.

Apropó, ha a takarításhoz van szükséged nedves törlőkendőre, létezik fenntarthatóbb megoldás is. Ha legközelebb kifogynál belőle, próbáld ki az egyszerű kendő és spray kombinációját. A törlőkendőt így sokszor újrahasznosíthatod, variálhatod, és a mennyiségét is szabályozhatod.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek