Csak egy nedves törlőkendő kéne, de kijön a fél csomag? Itt a megoldás

GettyImages-959987040

Téged is felbosszant, hogy amikor kihúznál egy nedves törlőkendőt a csomagból, több darab is összetapad, ezért a felesleget szabályosan vissza kell tuszkolnod? Többé nem kell így lennie!

A probléma talán nem tűnik annyira húsba vágónak, de ha próbáltál már egy bömbölve vonagló csecsemőn pelenkát cserélni, akkor valószínűleg könnyen belátod, hogy milyen frusztráló tud lenni, amikor a fél csomag törlőkendő a kezedben marad. Egy ilyen helyzetben nagyon is jól jöhet a trükk, ami a gyakorló anyukák körében futótűzként terjed a TikTokon.

Így húzz ki egyetlen nedves törlőkendőt a csomagból

Ahhoz, hogy véget vess kálváriádnak, mindössze egy hajgumira vagy befőttesgumira, és fél percre van szükséged. Ahogy az alábbi videón is látható, a teendőd kimerül annyiban, hogy a gumit a csomagolás egyik végére rögzíted, úgy, hogy körbefogja azt.

Ilyen módon a törlőkendő kihúzásakor a gumi megakadályozza, hogy egynél több darab maradjon a kezedben. Bár az életed nem fog gyökeresen megváltozni tőle, legalább megspórolhatsz némi idegeskedést, és nem kell feleslegesen erre pazarolnod az idődet.

Apropó, ha a takarításhoz van szükséged nedves törlőkendőre, létezik fenntarthatóbb megoldás is. Ha legközelebb kifogynál belőle, próbáld ki az egyszerű kendő és spray kombinációját. A törlőkendőt így sokszor újrahasznosíthatod, variálhatod, és a mennyiségét is szabályozhatod.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra