Jó hírt kaptak a yettelesek: korlátlan adatot kapnak, ezek a feltételek

korlatlan-adat-522887442
Olvasási idő kb. 2 perc

A Yettel új előfizetést vezet be, amelynek keretében korlátlan belföldi adatkeretet érhető el hűségidő nélkül. Az azonban bizonyára sokaknak nem fog tetszeni, hogy az új tarifát egyelőre meglevő előfizetésükhöz az ügyfelek nem választhatják.

Kizárólag digitálisan, a Yettel-applikáción keresztül érhető el a telekommunikációs vállalat új díjcsomagja, amely hűségidő nélkül kínál korlátlan belföldi adatforgalmat. Az előfizetés szeptember végéig érvényes, bevezető ára 6 ezer forint, október elejétől 9 ezer forintba kerül majd a Yepp

Az előfizetés ezért a díjért csak az adatforgalmat kínálja, hagyományos telefonhívást és sms-küldést nem tesz lehetővé, ezeket a szolgáltatásokat külön meg kell vásárolni, egyszeri vagy megújuló formában.

50 perc hanghívásért 1500 forintot, 250 percnyiért 5 ezer forintot, korlátlan hívásért pedig 10 ezer forintot kell fizetni.

Nem kell hűséget vállalni a korlátlan adatért

A szöveges üzenetek ára 2 ezer forint 50 SMS-enként. Mindez azt jelenti, hogy egy korlátlan hívást és 50 szöveges üzenetet tartalmazó csomag díja havonta 21 ezer forint, ami nagyjából hasonló összeg a piaci vetélytársak által kínált előfizetésekéhez. Vagyis az újdonság nem az árszabásban, hanem a csomag összeállításának rugalmasságban és abban rejlik, hogy mindehhez nem kell hűségidőt vállalni. A szolgáltatás ugyanis bármikor szüneteltethető, és hat hónapon belül extra költség nélkül újraaktiválható vagy lemondható.

A korlátlan adat csak belföldre érvényes
A korlátlan adat csak belföldre érvényesHinterhaus Productions / Getty Images Hungary

A roaming díja a 2-es díjzónában 4 ezer forint, ami 1 GB adatforgalmat tesz lehetővé 3 nap alatt, vagy pedig 3 GB és 7 nap esetén 10 ezer forint. Az 1-es zónában havi 50 GB adatkeret van. Az applikációban megrendelhető szolgáltatás kérhető e-SIM-kártyával, ilyenkor azonnal el is lehet kezdeni használni, vagy pedig fizikai SIM-kártyával, amelyet ingyenesen kiszállítanak.

Az azonban minden valószínűség szerint sok jelenlegi yettelesnek nem fog tetszeni, hogy az új előfizetést meglévő számhoz nem lehet egyelőre társítani.  Bár a vállalat közlése szerint dolgoznak azon, hogy ezt a lehetőséget elérhetővé tegyék az ügyfelek számára

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek