Sokan fognak örülni a Google újításának: ebben lesz hasznos a szolgáltatás

GettyImages-1344938682
Olvasási idő kb. 2 perc

Miután szélesebb nemzetközi hozzáférést kapott, így Magyarországon is elérhető lett a Google Wallet régóta várt újdonsága, amely nagy segítséget nyújt pénzügyeink áttekintéséhez.

Megkönnyíti a felhasználók mindennapjait a Google tavasszal bevezetett újítása, amelyet a techóriás most újabb 13 országban tett elérhetővé – adta hírül az Economx

Magyarországra is elért a Google újítása

A Google már áprilisban bemutatta a mobilfizetési szolgáltatásának új webes felületét, amely során a wallet.google.com oldalon a felhasználók egy helyen férhetnek hozzá a mentett fizetési módjaikhoz, frissíthetik a Wallet és a Google Pay beállításaikat, emellett megtekinthetik a legutóbbi tranzakciókat. Az új platform segítségével átfogóbb lista látható a kifizetésekről, szemben az Androidon elérhetővel, amely csupán tíz érintéssel fizetett tranzakciót jelenít meg.

A Google újítása már Magyarországon is elérhető
A Google újítása már Magyarországon is elérhetőSitthiphong / Getty Images Hungary

Ez az új webes felület lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy kényelmesebben és hatékonyabban kezelhessék pénzügyi tevékenységeiket, függetlenül attól, hogy éppen melyik eszközt használják. A Google Wallet és a Google Pay szolgáltatások integrálásának köszönhetően egyetlen könnyen kezelhető felületen férhetnek hozzá és kezelhetik a fizetési módjaikat, de

akár a koncertjegyeiket és egyéb fontos információikat is.

Több mint egy tucat helyen vált elérhetővé az újítás

A Google Wallet webes felülete korábban csak az Egyesült Államokban, valamint Japánban volt elérhető, de most már további 13 országban is használható, köztük Brazíliában, a Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában és Magyarországon. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek