Így előzd meg, hogy a Google törölje az összes leveled

GettyImages-1496939369
Olvasási idő kb. 2 perc

Ha túl hosszan van tele Google-fiókod, a gmailes címedre érkezett összes leveled törléséhez is folyamodhat a szolgáltató.

Google-fiókod ingyenesen 15 GByte tárhelyet kínál: ha nagyobb fájlokat is elmentesz Drive-odba, esetleg nagy méretű fotókat, sok videót készítesz és még csatolmányokkal rendelkező leveleket is fogadsz, ez hamar megtelhet, ahogyan arra a Femina is rámutatott.

A dugig megtelt fiókban aztán nemcsak nem tudsz új üzenetet fogadni, de el is vesztheted a korábbi leveleket, ha túl hosszan van tele az. Persze a Google figyelmeztet arra, ha már vészesen kevés a tárhelyed.

A nagy méretű fotók sok tárhelyet foglalnak, ha pedig hosszan teli a fiókod, a Gmail a törlés mellett dönthet
A nagy méretű fotók sok tárhelyet foglalnak, ha pedig hosszan teli a fiókod, a Gmail a törlés mellett dönthetyongyuan Getty Images Hungary

Ilyenkor a következő lépéseket érdemes megtenned:

  • a Promóciók és Közösségi fül alatt leginkább reklámlevelek találhatók, ha ezeket tömegesen törlöd, máris tárhelyhez juthatsz
  • rendezheted e-mail címek szerint is a fiókodban található leveleket, így könnyebb kiválasztani, melyek azok, amelyekre már nincs többé szükség
  • a csatolmány mérete szerinti rendezés abban segít, hogy megtudd, mely levelek viszik el a legtöbb helyet, és egyszerűen meg is szabadulhass tőlük.

Ha ezeket megteszed időről időre, jó eséllyel el tudod kerülni azt, hogy vészesen megteljesen fiókod, ezzel pedig nem fenyeget már a Google általi levéltörlés réme sem.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek