Ha ilyen telefonod van, sürgősen frissítsd

Lontai Ildikó
GettyImages-1910430743
Olvasási idő kb. 2 perc

Sok Samsung-telefonon akadozik egy alapfunkció, ezért érdemes frissíteni a telefon szoftverét.

A Samsung azt tanácsolja a Galaxy telefonokat használóknak, hogy töltsék le a frissített Óra alkalmazást. Az új verzió ugyanis kiküszöböl korábban jelzett hibákat, és a frissítés telepítése után gördülékenyebbé teszi az alkalmazást – adja hírül a PhoneArena.com.

Ha te is tapasztalsz gondokat, a telefon frissítése ajánlott

Egy Samsung Galaxy felhasználó az év elején panaszkodott az Óra alkalmazással kapcsolatos problémája miatt. "Sziasztok! Különös hibát észleltem az S24 Ultra órájában. Néha a korábbi idő elakad az aktuális idő alatt, a kijelző így két számot mutat egymáson” – írta bejegyzésében. A hibáról képernyőképet is készített, és azt is megosztotta a Samsung közösségi oldalán.

Panaszára reagálva számos más felhasználó jelezte, hogy ugyanazt a problémát tapasztalták, majd további bejelentések érkeztek az óra alkalmazás ébresztő funkciójával és riasztási értesítéseivel kapcsolatban is.

A Samsung Galaxy telefonokon érdemes frissíteni az óra alkalmazást a gördülékeny használat érdekében
A Samsung Galaxy telefonokon érdemes frissíteni az óra alkalmazást a gördülékeny használat érdekébenDelmaine Donson / Getty Images Hungary

A Samsung közvetlenül nem reagált a bejelentésekre, hanem előállt az Óra alkalmazás egy új, 12.3.30.35-ös verziójával, és azt tanácsolja a One UI-t futtató Galaxy telefonok használóinak, hogy telepítsék a legújabb frissítést. 

A Samsung szűkszavúan nyilatkozott a frissítésről, és a helyrehozott problémák listáját nem tették közzé, a Galaxy Store Óra alkalmazásának leírásában pedig csak annyi szerepel, hogy „néhány hibát javítottak”.

Így nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen panaszokat és fennakadásokat kezeltek.

Mivel az alkalmazás ingyenes, és a frissítés telepítése javítja a használatot, érdemes letölteni a legújabb verziót. Az Óra alkalmazás a Samsung Galaxy felhasználók számára ébresztőórát, világórát, időzítőt és stoppert is kínál.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek