Nem akarod, hogy szexuális zaklatással vádoljanak? Dwayne Johnson segít!

Az utóbbi időkben nyilvánosságra került zaklatási esetek nemcsak nagy port kavartak, de az emberi kapcsolatainkra is hatással voltak. Sok férfi arról számolt be, hogy szinte egyáltalán nem mer már nőkhöz közeledni, hiszen nem biztos benne, hogy a másik fél nem veszi-e tolakodásnak a kezdeményezést.

Ha már te sem vagy biztos a dolgodban, és számodra is teljesen elmosódott a határ, ne ess kétségbe. A Medium segít, hogy te és a Szikla együtt előzzétek meg a bajt. Ez most még furcsának tűnhet, de hidd el, a vizualizációs gyakorlat segítségével könnyen kialakíthatsz csinos nőkkel is olyan kapcsolatot, mint bármely másik emberrel.

Csak egy kis fantázia kell hozzá

A módszer rendkívül egyszerű: kezeld úgy a nőket, ahogy Dwayne Johnsont kezelnéd. Igen, jogosan húzod fel most a szemöldököd, de sokat dobhat a nőkkel való közös munkádon, ha megpróbálsz rájuk nem nőként, inkább csak emberként tekinteni. Vegyünk néhány példát, ami segíthet.

Mi van, ha a kávézás nem randi?

Móni az egyik legjobb barátod ismerőse, nemrég költözött a városba. Nem sok embert ismer, de hasonló területen dolgoztok, így a közös barátotok szerint szuper ötlet, ha megisztok együtt egy kávét. Egyetlen probléma van: Móni nagyon csinos. Nyilván nem lenne helyénvaló ezt a kávézást randinak tekinteni, hiszen Móni kizárólag munkafronton szeretne kapcsolatokat építeni – de hogyan maradj szigorúan a szakmai témáknál, ha Móni ennyire emlékeztet az egyetemi szerelmedre?

No, itt jön képbe Dwayne Johnson. Csukd be a szemed, vegyél egy nagy levegőt, és amikor kinyitod, képzeld azt, hogy Móni így néz ki:

Azta! Móni nagyon erősnek és szívósnak tűnik! Biztos keményen dolgozik azért, hogy elérje a céljait, könnyedén maga mögött hagyja azokat a helyzeteket, amelyek nem megfelelőek a számára, és jobb, nagyobb kihívásokat keres magának. Erre talán érdemes lenne rákérdezni... de megpróbálni elcsábítani? Na, azt tuti nem! Simán agyonüt a székkel, amin ülsz.

Csak egy gyors munkamegbeszélés

Flóra nemrég jött a céghez, az aktuális projekttel kapcsolatban azonban lenne néhány kérdése. Megkér, hogy üljetek össze a tárgyalóba átbeszélni mindent, ami nem világos neki. Eddig rendben is lenne minden, de Flóra nemcsak okos, fiatal, de rendkívül vonzó is. Wow, és jegygyűrűt sem visel. Mi van, ha nemcsak a zenei ízlésetek egyezik, de az ágyban is kiválóan szót értenétek? Hogy lehet így a beszélgetésre koncentrálni? Hunyd le a szemed, vegyél ismét egy nagy levegőt, tisztítsd ki a gondolataidat, és gondolj Flórára így:

Hűha! Úgy tűnik, Flóra keményen dolgozik, és tényleg csak egy kis segítségre van szüksége. És milyen profi, hogy belátja: egyedül nem birkózik meg a feladattal! Nagy szerencse, hogy ilyen emberek dolgoznak a cégnél. Sajnos úgy tűnik, egyáltalán nincs ideje a zenei ízléséről vagy a szexuális fantáziáiról csevegni, bármennyire is beindít a csupasz lábak látványa.

Egy ital munka után

Ugyan Eszter nem közvetlen kollégád, de a csapata épp ma zárt sikeresen egy nagyobb projektet, így az egész céget meghívták egy koccintásra este. De hogy kerülhet ennyi csinos nő egy csapatba? Nehéz lesz így egész este a szakmai sikerekre összpontosítani, főleg úgy, hogy közben isztok is. Tudod mit? Próbáld meg a szokásos módszert. Csukott szem, mély levegő, és tekints a lányokra így:

Eszter és a csapata máris nagyon profinak és felkészültnek tűnik. Nem csoda, hogy ünnepelni szeretnének, biztos nagyon keményen dolgoztak a projekten. Talán örömmel veszik, ha te is megosztod a legkeményebb kihívásaidat, vagy elmeséled, hogy mi mindennel kell szembenézned a következő határidődig.

Gratulálok! Sikerült elsajátítanod ezt a szuper, mégis egyszerű módszert, amelynek segítségével többé nem okoz gondot együtt dolgozni egy csinos nővel. Próbáld ugyanazt a figyelmet és tiszteletet megadni nekik, amivel bárki más felé fordulnál, hiszen attól, hogy vonzóbbak, még ők is ugyanúgy megérdemlik, mint az, aki fél kézzel képes lenne kitörni a nyakad, ha rosszat szólsz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek