Fürdőruha leárazás: mit érdemes venni, hol és mennyiért?

Segítünk eligazodni, hogy a nagy választékból neked mi lehet a megfelelő, és azt is megmutatjuk, mit találni most a boltokban.

Egyberészes fürdőruhában nem lehet napozni, a kötős bikini kioldódik úszás közben, a bandeau pedig egy hirtelen mozdulatnál elcsúszik? A Women's Secret útmutatója segít, hogy megtaláld a célnak megfelelő fazont, tőlünk pedig kapsz egy mini körképet arról, hogy melyik márkánál érdemes most vásárolni. Részletek a hajtás után! 

Sportoláshoz

Nyáron végre kiélhetjük a vízi sportok iránti szenvedélyünket, így legyen szó úszásról, vízisíről vagy az elmúlt években rendkívül divatossá vált SUP-ról, számos izgalmas program közül válogathatunk. Azonban az nem mindegy, milyen öltözéket viselünk: sokaknak ismerős lehet az a helyzet, amikor a legrosszabb pillanatban oldódik ki a bikini, ezzel kellemetlen pillanatokat okozva. Éppen ezért sportoláshoz válasszunk inkább egy egyszerű, de csinos egyberészest, amiben gondtalanul élvezhetjük a mozgás örömét. 

Napozáshoz

A tévhittel szemben nem kell lemondani az aszimmetrikus vagy kombinált pántos bikiniről a fehér foltoktól való félelem miatt: bátran vigyünk magunkkal ilyen darabokat is a nyaralásra, csak figyeljünk oda, hogy felváltva hordjuk őket. Így elkerülhetjük azt a helyzetet, amikor egy elegáns ruhát felvéve mindenki látja, hogy milyen fürdőruhát viseltünk a parton.

image001
Women's Secret

Fesztiválra

A nyári melegben a legjobb olyan felsőt választani, ami egyszerre kényelmes, jól tűri a meleget és az sem baj, ha vizes lesz. Épp ezért vigyünk magunkkal egy divatos egyberészest vagy trikinit: ezek remekül kombinálhatóak farmershorttal vagy szoknyával, és kényelmesek is.

Hátizsákos útra

Ha csak egy hátizsákkal utazunk, és nem szeretnénk a teljes ruhatárunkat magunkkal vinni, fürdőruhából is érdemes olyan típust választanunk, ami kevés helyet foglal. Jó példa erre az egyszerű, háromszög fazonú bikini, amelyet akár más alsórésszel is kombinálhatunk – így akár több, különböző fürdőruha szettet is kihozhatunk belőle.

És milyen a kínálat?

A fast fashion boltok többségében természetesen a fürdőruhákat is leárazták, a legnagyobb akciós kínálattal a Reservednél találkoztunk, de a H&M-nél is találtunk kedvezményes bikiniket, az egyik 2000 forintra leárazott felsőrész jött is velem haza. A Mangónál is belefutottunk pár darabba, de méretet itt nem biztos, hogy találsz, mert tényleg csak pár bikini árválkodott az Váci utcai üzletben, egyrészesek 7000 forint körüli áron vannak egyébként, bikinialsók- és felsők pedig párezer forintért. 

A szakboltokban a Tezenisnél nem láttuk, hogy leárazás lenne, viszont így is barátiak az árak a többiekhez képest, és bőven van mindenből. Az Osyho, a Calzedonia és a Women's Secret viszont tele van leárazott fürdőruhákkal és strandkellékekkel. Ezeknél a márkáknál 4000-5000 forint alatt valószínűleg nem tudunk megvenni egy bikiniszettet, ha egyrészest akarunk, akkor pedig 7000-8000 ezer forinttal mindenképpen számoljunk, de azért láttunk 13000 forintért is akciós fürdőruhát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek