A leárazás vége: ennyi mindent találtunk 5000 forint alatt

Szép ruhák, elegáns nadrágok és tengernyi nyári póló - most frissítsd fel a ruhatárad.

Több mint egy hónapja, hogy elkezdődött a nagy nyári leárazás, igaz, a többség egy kicsit később kapcsolódott be. Ugyan az akciós időszak egyre jobban elhúzódik, az elmúlt pár napban számos márka figyelmeztetett a hírlevelében, hogy ezek már bizony a leárazás utolsó napjai, de hurrá, ezt és ezt már 70 százalékkal olcsóbban is megvehetjük. Értettünk a szép szóból, és a nyakunkba vettük a várost, hogy megnézzük, mit lehet még kapni. Mivel hó vége van, és nem akartunk elveszni, ezért csak az 5000 forintnál olcsóbb darabok közül válogattunk. Részletek, és fotók a hajtás után! 

Ha nem bírod az összevisszaságot, akkor javasoljuk a webshopokat, mert az üzletekben már tényleg egy nagy színes kavalkád az akciós részleg, és hátha a neten találod meg azt a kiegészítőt vagy ruhadarabot, aminek a boltokban már nyoma sincs. Igaz, mi inkább fordított esettel találkoztunk, de ki tudja hátha szerencséd lesz. Hogy éppen mennyi helyet foglalnak el a leárazott darabok, változó, a Mango és a Reserved Váci utcai üzletében még elég jól lehetett böngészni, a Zarában is van még miből szemezgetni, bár mi már nem találtunk meg több olyan darabot sem, amiből egy hete még rengeteg volt, így jártunk. A H&M-nél sok egyforma darab van, és az üzlet nagy részét már tényleg csak az új kollekciós darabok foglalják el, ahogyan a C&A-nél is, a Pull&Bearben pedig már csak egy apró szeglet jutott a női holmiknak, bezzeg a férfirészlegen jobb volt az arány.

De nézzük az anyagiakat. Ha nem a kedvezmény mértékére utazunk, akkor nyári pólókból és felsőkből tudunk ebből a keretből a legtöbbet bevásárolni, mivel 1000-2000 forint körül alakul az áruk szinte mindenhol. Ha inkább az igazán jó ajánlatok érdekelnek, vagyis amikor egy viszonylag drága darab van elég jól leárazva, akkor lehet, hogy csak egyvalamire futja, viszont mégis megéri csak arra az egyetlen dologra költeni. Így voltunk például azokkal az elegáns nadrágokkal, amikkel a Zarában találkoztunk (4995 Ft), vagy azokkal a ruhákkal, amiket a Reservedben fotóztunk (2000-3500 Ft). A H&M-ben pedig zakókért, blézerekért (2000-5000 Ft) érdemes betérni, de ha szerencsénk van, itt is kifoghatunk valamilyen különlegesebb pantallót, a kínálat ugyanis üzletenként változik. Hogy mi mikre bukkantunk, megnézheted a mellékelt galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek