Az utolsókat rúgja a leárazás

Póló 695 forintért, pufidzseki 5000 forintért? Nem rossz árak ezek, csak találjunk méretet. Körkép a téli akciók végnapjaihoz.

Az utóbbi két hónapban igyekeztünk követni a nagy téli leárazáscunamit, ami mostanra nagyjából ki is fulladt, de azért még el lehet csípni jobb ajánlatokat. Meg is néztük, mit kapni 5000 forint alatt, aminek a következő szezonban is hasznát látjuk. Tippek, képek a hajtás után! 

Összeér a múlt, a jelen és a jövő

A postafiókunkba a héten egyre több olyan levél érkezett a fast fashion márkáktól, hogy most már tényleg, de tényleg vége lesz a leárazásoknak, és használjuk ki az utolsó lehetőséget, mert aztán annyi a kedvezményes vásárlásnak egy ideig. Oké, mostanában nem fukarkodnak a szezonközi akciókkal, szóval valószínűleg nem kell olyan sokat várni, de az biztos, hogy akkor nem fogunk tobzódni az 1000 forintos cuccokban úgy mint most.

Bár ez persze relatív, hiszen sem online, sem a boltokban nincs már olyan nagy választék, de azért lehet venni olyan ruhadarabokat, amik a legújabb trendeknek is megfelelnek, legalábbis az alapján, amit az egyre nagyobb teret elfoglaló új kollekciókból látunk. Ez alapján menő lesz minden, ami: kék, piros, fehér, mustársárga vagy sötétzöld, minden, ami tweed és minden, amin geometrikus minták vannak. 

Párszázas ajánlat

Gyors körképünk alatt a legjobb ajánlattal a Bershkában találkoztunk, itt már 1000 forint alatt is kapni pólókat, de farmernadrágokat és kabátokat is kapni baráti áron. A rokonmárka, vagyis a Pull&Bearnél már fogyatkozóban vannak a dolgok, és ugyan így is volt egy kis kupi a Vörösmarty téri üzletben, de megéri kicsit turkálni a hihetetlenül olcsó nadrágokért és felsőkért. A Reservedben is ki lehet fogni igazi kincseket, bomberdzsekikben szinte verhetetlenek, de ha szerencsénk van, szoknyát is találunk, bár ezeknél már kicsit problémás a méretkínálat. 

A H&M üzleteiben már nagyítóval kell keresni az akciós ruhadarabokat. Bezzeg a webshopban, itt már a szezon új kedvenceire is 50 százalék kedvezmény van február 21-ig, és a Leárazás fül alatt is el elehet veszni a jóárasított ruhák és kiegészítők között, míg az üzletben 1000 forint volt a legolcsóbb felső, amit találtunk, itt párszázas ajánlatokkal is találkozni. A Mango is igyekszik még belehúzni az utolsó napokban, és vasárnapig 10 százalék kedvezményt ad a leárazott termékekre, amikből az üzletekben már nincs túl sok, és az áruk sem a legpénztárcakímélőbb. Túl szép az ajánlat, hogy igaz legyen? Jó, kicsit valóban az, mert ehhez három (vagy annál több) akciós terméket kell a pénztárhoz vinni vagy a kosárba pakolni. 

Betértünk a Springfieldbe is, ahol meglepően jóárasított ruhadarabokra bukkantunk (lásd a mellékelt galéria), ha lett volna méret, egy szoknyával és egy nadrággal biztosan gazdagabban jöttünk volna ki onnan. A Zarában is tart még az őrület, a próbafülkéknél kigyózik a sor, de az igazán extra és különleges darabokért talán megérni várni, főleg, ha téged is elkapott a tweedmánia. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra