Duguláselhárítás házilag, vécépumpa nélkül

Akkor se add fel, ha 3-4 lehúzás sem segít. Íme pár tipp!

Ha nem akarod, hogy hozzád is ki kelljen hívni a tűzoltókat, miután utánamásztál a vécéből még sikeresen kibányászott, de az utca helyett a két ablaküveg közé ejtett kakinak, fogadd meg a Lifehacker tanácsát: válaszd a szappant és a forró vizet. 

Ha 3-4 lehúzás sem segít

Valaki más házában igazán kínos csak a dolog, egy addig tökéletesen alakuló randi során érthető tehát, ha valaki minden tőle telhetőt megtenne, csak sikerüljön a szőnyeg alá söpörnie a dolgot. A sokak szerint még a vécépumpánál is hatásosabb módszer a YouTube-on kommentelők szerint is működik, bár ahhoz, hogy tényleg sikerrel járjunk, legalább félórára lesz szükség.

Szappan + forró víz

Nem túl bonyolult amúgy a dolog, mindössze két lépésből áll, és csupán egy adag folyékony szappanra vagy samponra és forró vízre van hozzá szükség. Először a vécében feltorlódott matéria könnyebb távozását elősegítendő egy adag szappanra lesz szükség. A szappan síkosít és egy jó félóra alatt előkészíti a dugulást okozó tárgyak (élőlények?!) útját. Ezután szép lassan egy jó adag forró vizet kell csurgatni a katyvaszra. Minél forróbb, annál jobb. A víz mennyiségével nem érdemes spórolni, tehát egy kisebb vödörre is szükség lehet, hogy ne kelljen tíz-húsz alkalommal fordulni a randipartner fogmosópoharával.

Csináld magad!

Ha van rá idő, meg is ismételhetjük persze a dolgot, ezután pedig már csak egy gyors ima és egy lehúzás van hátra, és remélhetőleg véget is ér a rémálom. Ha viszont ez sem járt sikerrel, könnyen lehet, hogy csak egy vécékefe, egy akasztó vagy egy szemeteszsákba bújtatott kar segíthet. Vagy add fel, légy egyenes és valld be, hogy rossz fát tettél a tűzre. Jó szerencsét!

Oszd meg másokkal is!
Mustra