1,5 milliós kedvezményt is hoz a Black Friday

Pénteken újra lehet virtuálisan verekedni az akciós termékekért, ebben segítünk.

November 24-én tartják az egész világon a Black Fridayt, vagyis az akciós vásárlás világnapját, ami Magyarországon gyakorlatilag egy hét, de jobb esetben is minimum két péntekkel kell számolni. Az eredeti elgondolás szerint a kereskedők a nagy karácsonyi dömping előtt kisöprik a készleteiket és az előző évekről rajtuk maradt árukat, ez a valóságban azonban gyakran csak egynapos vásárlásösztönző akciókat jelent. Azt azért nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem minden akció annyira csodálatos, ahogyan azt mutatni szeretnék, ezért érdemes az árfigyelő oldalakat is megnézni a vásárlás előtt, illetve odafigyelni arra, hogy csak megbízható és ismert webshopból rendeljünk, nehogy rossz kezekbe kerüljenek a kártyaadatok. 

A múlt heti kör jól sikerült, az Extreme Digital közleménye szerint tőlük 80 ezer terméket vásároltak, a megszokott háztartási gépek mellett kiugróan sokan vásároltak LEGO-t, sőt sarokülőt is, a közleményük szerint jelentős számú megrendelés érkezett például Londonból is, ahonnan a kinti magyarok az itthon élő rokonok címére rendeltek termékeket.

GettyImages-459681698
Bloomberg / Getty Images Hungary
  • Nem meglepő, hogy az Edigital a mostani péntekre is készül akciókkal, a Bosch porszívó például féláron lesz , a Black & Decker akkus fúró/csavarozó pedig 45 százalékkal olcsóbban kapható majd. Ezenkívül is lesz még egy csomó minden, aki pedig kiköltekezte magát a múlt héten, az most hitelre is tud vásárolni. 
  • Szintén akciózik a Media Markt ezen a héten, és érdemes feliratkozni a hírlevelekre is, hogy elsőként derüljön ki, mi is lesz akciós. 
  • Ugyanígy kell tenni az Emagnál is, hiszen ők is pénteken készülnek akciókkal meg kedvezményes hitellel, és ők is a hírlevelükre feliratkozó emberekkel osztják meg először az akciós ajánlatokat, de annyit már tudunk, hogy a 32 GB-os Apple iPhone SE 79 990 forintért, az 500 GB-os XBOX One Slim 49 990 forintért lesz kapható azoknak, akik elég gyorsak, de lesz elöltöltős Whirpool mosógép is 69 990 forintért, meg persze egy csomó minden más. 
  • Az Euronics már elárult egy-két ajánlatot, ezek között található olcsóbb hűtő, beépíthető sütő és ultra HD televízió is, de ezek csak részletei azoknak az akcióknak, amik majd online és az üzletben lesznek elérhetőek. 
  • A Mall.hu üzemel, olyannyira, hogy egész héten akcióznak, a pénteki ajánlatok között pedig nemcsak elektronikai cikkek, de ruházat, játékok vagy akár serpenyő is fellelhető. Az utóbbi napok hírei miatt már csak azért sem kell aggódni, mert közben feloldották a hatóságok a magyarországi raktár zárolását, az átvételi pontok is újra üzemelnek. 
  • Aki kütyükre hajt, annak ott van még a Laptop.hu, vagy a Speedshop.hu is, itt is készülnek akciókkal. 
  • Konyhablokkot, barkácseszközöket, asztalt vagy zuhanykabint is vehet vásárolni a Parktiker akciós péntekén, az ajánlatok online és az üzletekben is elérhetőek lesznek majd. 
  • Ha már bútorok, akkor a Mömax 10 százalékos pink weekendet tart mindenre, ami nem akciós. Igaz, ehhez el kell látogatni valamelyik áruházba is, mert online nem él ez az ajánlat. 
  • Nemcsak növényeket, de akár a karácsonyi világítást is be lehet szerezni olcsóbban az Oázis Kertészetből, ők 20-50 százalékos akciókat ígérnek péntekre. 
  • Cipőt lehet nézni a Deichmann oldalán és üzleteiben, ahol 20 százalék kedvezmény van a boltokban és online is a cipőkre, valamint a táskákra. 
  • A drogériák is akcióznak pénteken, például a Rossmann kizárólag online készül 30-50 százalékos kedvezménnyel, de a Müllernél is lesznek baráti árak.
  • Aki nem akar online vásárolni, annak ott a Tesco, akik mindenfajta műszaki cikkel készülnek, például lesz olcsó TV, hajszárító, konyhai robotgép és szinte minden, illetve játékok, kozmetikai szerek, és F&F ruházat is lesz olcsóbban. 
  • Természetesen az Auchan is akciózik pénteken, turmix, citrusprés még még kávéfőző is lesz olcsón, utóbbi például 60 ezer forint helyett 30 ezer forintért, vagy PS4 konzolt is lehet venni 30 ezer forinttal olcsóbban, a Samsung Galaxy S8 pedig 199 990 forintért vihető haza kártyafüggetlenül. 
  • Varrógép, étkezőszék vagy akkus csavarozóval készül a Lidl a péntekre, de lesz gyermekágynemű vagy éppen konzolasztal is olcsóbban.
  • Aki utazni szeretne az a Ryanair oldalát figyelgetheti, akik már egész héten bemelegítettek a a péntekre mindenfajta kedvezményekkel. De akciósan kínál utazásokat a Szállás Outlet is.
  • Aki pedig autót venne, és pont Fiat 500-ast, az nagyon örülhet, ugyanis a másfél millió forinttal olcsóbban juthat hozzá autóhoz. 
  • Aki ruhákra hajt, annak ott a H&M, ők egész héten akcióztak és pénteken is készülnek kedvezményekkel, de a Fashion Days is becsatlakozik csütörtökön. 10-50 százalék kedvezménnyel készül egész hétvégére a PIG Shoes, de nemcsak cipők, hanem napszemüvegek, zoknik, táskák és egyéb kiegészítők is szerepelnek az akciós kínálatban, a Premier Outletben pedig kuponnal is lehet támadni az üzleteket. 
  • A nagy akciókban még olcsóbb energiatakarékos villanykörtét is lehet vásárolni a Világítások.hu oldalról. 
GettyImages-459663162
Kena Betancur / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek