Nem akarlak megbántani, de az a helyzet, hogy büdös vagy

Természetesen létezik olyan oldal, amin keresztül névtelenül is tudtára adhatod a bűzlő ismerőseidnek, hogy tényleg nagy a gáz.

A mindennapos problémákra gonosz és könyörtelen megoldásokat szolgáltató Lifehacker anonim módszerénél persze valószínűleg eggyel emberségesebb, ha személyesen, kedvesen, ugyanakkor lényegre törő módon magunk hozzuk fel a kényes témát a rossz szagú ismerős előtt. Rövidtávon persze kevésbé kínos megoldás az anonim, tárgyilagos és a körülményekhez képest talán nem is olyan bántó email.

NemAkarlakMegbántaniMegSemmiIzé.com

A NoOffenseOrAnything.com amúgy nem csak a kellemetlen testszaggal rendelkező embertársaink felvilágosítására nyújt megoldást, a korpás, a gusztustalanul étkező és a rossz leheletű ismerősöket is el lehet látni egy-két hasznos információval az anonim sablonszövegek segítségével. Meg persze trollkodni is lehet bőven, ha valaki nagyon ráér.

shutterstock 370032968
Shutterstock

A levél amúgy valahogy így néz ki:

Kedves Ervin,

Igazán nem akarunk megbántani, de egy barátod, aki a szívén viseli a sorsodat szeretné tudatni veled, hogy egy cseppet problémás a testszagod. Kérlek ne sértődj meg, rengeteg olyan ember van, akinek a tudtán kívül problémája akadt a testszagával. Mind hús-vér emberek volnánk és néha bizony büdösek leszünk. A jó hír az, hogy tehetsz a dolog ellen:

  1. Fürödj minden nap. Rendesen szappanozd is be magad, különös tekintettel a hónaljakra és a kényesebb területekre.
  2. Használj dezodort. Minden nap. Mindenhol kapható, és nem is túl drága.
  3. Ne próbáld egy parfümmel eltussolni a problémát. Ezzel csak rontasz a helyzeten.
  4. Moss gyakrabban. A koszos ruhák könnyen bebüdösödhetnek.
  5. Ha mindez nem újdonság számodra, és ennek ellenére is gondjaid vannak a testszagoddal, könnyen lehet, hogy valamilyen egészségügyi probléma áll a dolog hátterében. Ebben az esetben nem ártana orvoshoz fordulnod.
  6. Ha még több információra van szükséged, látogass el a weboldalunkra.

Üdvözlettel,

NoOffenseOrAnything.com

Oszd meg másokkal is!
Mustra