Pofonegyszerű trükk a mocskos billentyűzet tisztításához

Ha a billentyűzet rései közt felgyülemlő morzsa, hajszál és szösz gyűjtemény elérte azt a kritikus szintet, hogy egy-egy betűt csak kalapáccsal lehet működésre bírni, ideje a tettek mezejére lépni. 

A beragadó és lenyomhatatlan betűk számos helyzetben okozhatnak fejtörést, elég kellemetlen érzés például egy hosszabb szöveg visszaolvasásakor felfedezni, hogy kimaradt az összes E betű. Ha nincs kéznél sűrített levegőt használó portalanító spray, a billentyűzet kitakarítása bizony nem a világ legmagátólértetődőbb feladata, megfelelő eszköz hiányában még Consuela is nemet mondana rá.

Legalábbis abban az esetben, ha még nem látta az eHow videóját. Nincs szükség többé sprayre, és a billentyűk letöredezését sem kell kockáztatni, elég lehet, ha néhány post-it jegyzetlappal végigjárjuk a nehezen hozzáférhető közöket. Nem kell mást tenni, mint bedugdosni az öntapadós oldalt a billentyűk rései közé, és nézni vigyorogva, ahogy gyűlik rajtuk a kosz. Hol volt ez a trükk a híresen billentyűgyilkos Dos-os játékok idejében?!

Oszd meg másokkal is!
Mustra