Itt a megoldás bútornyom problémájára!

Így távolíthatod el a bútornyomokat a szőnyegről. Ha nagyon akarod. Akarod?

Az NBC Charlotte volt olyan kedves, és megválaszolta a filozófusokat évezredek óta foglalkoztató hatalmas, grandiózus, és egészen idáig megválaszolatlanul hagyott kérdések egyikét: Hogyan távolítsuk el szőnyegekről a bútorok okozta bemélyedéseket?

Ha valakit nem hagy nyugodni az a makacs bútornyom, ami megakasztja a chi akadálytalan áramlását/viháncolását a lakásban, az örök barátra és lelkitársra lelhet Brooke Katzben. Brooke szerint nem kell mást tenni a bemélyedések eltávolítása érdekében, mint odamenni a mélyhűtőhöz, kivenni néhány jégkockát, és feltölteni vele az apró, de annál több fejtörést okozó krátert. A lassan elolvadó jég nem fogja (Brooke szerint) eláztatni a szőnyeget, elég, ha betömjük a lyukat, megvárjuk még megszárad a szőnyeg, majd porszívóval végigmegyünk az árok helyén.

animation (9).gif
NBC

Aki nem akar jéggel játszani a perzsán, megpróbálkozhat azzal is, hogy egy villa segítségével óvatosan feltupírozza a szövetet. Persze aki fél a víztől, valószínűleg villával sem fog szőnyeget szurkálni. Néhány alternatív megoldás a problémára:

  • hagyjuk figyelmen kívül
  • ne csináljunk semmit
  • gyönyörködjünk a pici gödröcskék nyújtotta kivételes és ritka látványban
  • helyezzünk a barázdába hörcsögöt, ürgét vagy teknőst, biztosan hálásak lesznek az új ágyért.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek