Valentin-napra akciós iPhone vagy virág a sláger

Minden üzlet gőzerővel készül a Valentin-napra, van ahol még a kábelek is akciósak a jeles esemény alkalmából. A merészebbek az óvszert is akciózzák az eseményre, de a legtöbb helyen maradnak a virágnál és a csokoládénál. 

Műszaki cikkek

Az Extreme Digitalban még tart a minden napra másik akció, most éppen Sony TV-k és Honor telefonok várják kedvezménnyel, vehet Samsung hűtőket vagy Acer notebookot 45 ezer forint kedvezménnyel, sőt Withings termékeket akár 30 százalék kedvezménnyel. De 19 ezer forinttal olcsóbb az iPhone SE készülék is. 

Az Emagnál a Lenovo K6 telefoncsaládot veheti meg akciósan, sőt aktivitásmérőt is kaphat az egyébként elég jó kis telefon mellé. Az akciók másik fele teljesen a Valentin-nap szellemében készült, a szerethető ajándékok címszónál a rózsaszín akciókamera mellett, azért a HDMI- HDMI mini adapter is helyet kapott és egyébként 48 százalékkal olcsóbb is, szóval a romantikus filmeknek már csak az állhat útjába ha nincs falra szerelhető TV tartója, vagy éppen TV készüléke, de szintén a szeretet jegyében meghirdetett akciók között talál ezt is. Karórák 60 százalékkal olcsóbbak és még a háztartási kisgépekre is van akció, ha valamilyen kifacsart gondolkodásmóddal úgy látja, hogy egy vasaló a tökéletes ajándék a szerelmesek ünnepén. 

Az Euronicsnál minden Asus notebookra és tabletre 10 százalék kedvezményt kap és 10-20 százalékkal olcsóbbak a Braun és Oral-B szépségápolási termékek is. 

A Mall.hu-n Skullcandy fülhallgatókat vehet 20 százalékkal olcsóbban, valamint a januári slágertermékeket, amiből kiderül, hogy januárban is nagyon kelendő volt a walkie talkie, a kerékpárcomputer vagy éppen a fejlámpa. 

GettyImages-51807059
Scott Olson / Getty Images Hungary

LG márkahétvége van a Media Marktnál, ami azt jelenti, hogy a monitorok és háztartási nagygépek 10 százalékkal, az LG televíziók, porszívók és mosó-szárító gépek 15 százalékkal, az SUHD, OLED TV-k és side-by-side  hűtők pedig 20 százalékkal lesznek olcsóbbak. Régi mosógépet, hűtőt és tűzhelyet cserélhet újra 20 ezer forint kedvezménnyel. 

Hiper és szupermarketek

Ha szeret sütit készíteni, akkor nézzen el az Aldiba, ahol mindenfajta mini sütőforma várja, tortagyergyák és mindenféle kiegészítő, de vehet késeket is vagy serpenyőt, sőt még varrógépet is.  Ha esetleg nem tudná, hol vegyen trezort az értékeinek, akkor most már tudja, hogy az Aldiban. Ázsia ízeit fedezheti fel olyannyira, hogy még usuba, sashimi vagy santoku kést is vehet és fűszereket, wokszószt, tésztát és indiai szószokat. 

Tavaszi ruhatárát is megújíthatja az Auchanból, egy külön katalógust szenteltek az akciós daraboknak. A Valentin-napra akciós parfümökkel, alkoholos italokkal, szív alakú tortával, édességekkel, rózsával és az egész megkoronázásaképpen akciós óvszer is várja. Több 100%-os nagy kiszerelésű dobozos almalé is akciós lesz, de 400 forinttal kevesebbe kerül az Ammerland Maasdamer szeletelt sajt. Ha pedig már nagyon várja a tavaszt, akkor válogasson kedvére a kerti akciókból, ami tele lesz virágpalántákkal. 

Alkohollal és desszerttel készülhet a Valentin-napra a Sparból, de hétfőtől beszerezhet egy kis Lindt desszertet, 35 százalékkal olcsóbban, a Schauma és a Gliss Kur termékek 40 százalékkal, a Libero pelenkák pedig 25 százalékkal kerülnek kevesebbe, szintén hétfőtől. A Noivea arcápolási termékek 25 százalékkal, a Nivea deo-stift és roll-onok pedig 30 százalékkal lesznek olcsóbbak, míg dettol kézfertőtlenítőt , Oral-B szájápolási terméket és Gilette borotvákat 20 százalékkal olcsóbban vehet meg. Rengeteg tisztítószer lesz akciós a héten, 30-40 százalékkal kevesebbért pucolhatja ki az egész lakást. Hétvégén az összes Nestlé Ricoré termék 30 százalékkal, Blend-a-med termékek 35 százalékkal, míg a Persil mosókapszulák 40 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

shutterstock 394230274
Shutterstock

Széll Tamás még biztosan nem heverte ki a Bocuse d'or sikereket, mert a Lidl akciós újságában egyelőre még csak koktélokat "főz". Akciókból viszont nincs hiány, valentin-napra több típusú cserepes virágból válogathat, Akciós lesz a női, férfi és gyerek pizsama, vehet ágyneműt és lepedőt, sőt matracot is. 4999 forint lesz az elektromos hajegyenesítő kefe, ami az idei karácsony nagy slágere volt, de akciós lesz a mérleg, kozmetikai tükör és még rengeteg fürdőszobai kiegészítő is. 14.999 forintért vehet kontaktgrillt, 12.999 forint a mini grillsütő, de a konyhapolc aljára rögzíthető konyhai rádiót is vehet és rengeteg konyhai segédeszközt. A kutya és macskatulajok pedig készüljenek, mert akciósak lesznek az állateledelek. 

Egyéb

A H&M-ben kuponos akció indult, amihez a kupont a márka Facebook oldalára kattintva találja. Nem kell kinyomtatni, elég csak felmutatni, hogy 15 ezer forint feletti vásárlásaiból 20 százalék, 12 ezer forintos vásárlásaiból 15 százalék kedvezményt kaphat. A Premier Outletben is akciózhat, Valentin-nap alkalmából  február 7-14 között talál kedvezményeket. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek