Ön enne a padlóról?

Egy párizsi építésziroda szerint ez nem is kérdés; Mathurin Hardel és Cyril Le Bihan gondoltak egy nagyot, és ötvözték a hasznost a hasznossal. A MyModernMet.com talált rá a különleges lakásra, ahol egy trükkös szinteltolás következtében a padló egyben asztallap is.

A 250 négyzetméteres apartman Párizs 20. kerületében található. Bár a berendezés a klasszikus minimalista stílust követi, egy ötletes csavarral mégis több annál; a konzolos asztal mindenféle hegesztés vagy megtörés nélkül válik a parketta deszkájává. Első hallásra kissé bizarrnak tűnik, de a megoldással mégis hihetetlenül innovatívan használták ki a hely adottságait.

Bár a nyitott terű konyha és a nappali egymás mellett helyezkednek el, az előbbi mélyebben van az utóbbinál; a hangulatos kis zug egy kis lépcsőn keresztül érhető el. És ami a lényeg: a nappali padlójának belógó deszkája, mely a konyhában folytatódik, pont asztalmagasságban helyezkedik el, ezért adta magát az ötlet; egy tökéletes helykihasználású ebédlőasztal lett belőle, ami avantgárd is, meg praktikus is. És jól is néz ki – szerintünk. De az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk: ha simán enne erről a padlóról az asztalról, akkor nyomjon rá alább egy menőt! Ha meg nem, akkor a cikit.

[PINTEREST] 580f1ee3b03b5
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2007) (1313) Ciki!
Mustra