A héten a műszaki áruházakban és a konyhai termékeknél kuponozhat!

Az Edigital és az Emag is megszórta az internetet a kuponjaival, ami önnek azért jó, mert nem csak hűtőt vagy mosogatógépet vehet olcsóbban, de mobiltelefont, fényképezőgépet és laptopot is talál az akciós termékek között. Ráadásul az akciók kiterjednek edényekre és serpenyőkre is, amibe már például a Tesco is beszállt, de a Lidlből és az Aldiból is beszerezhet akciós konyhai kisgépeket. Hamarosan pedig itt az iskolakezdés, amit szintén nem kell utolsó pillanatra hagynia, ugyanis már most találhat akciókat az áruházakban. 

Műszaki cikkek

Az Emagnál kuponozós napokat tartanak, vagyis aki feliratkozott a hírlevelükre, az kapott 100 kupont, amivel még az öblítőt is kedvezményesen tudja megvenni. De 35 százalékkal olcsóbban vehet külső akkumulátort a telefonjához, és 25 százalék kedvezménnyel tud Philips konyhai kisgépet vásárolni, a King irodaszékek pedig 40 százalékkal olcsóbbak. Aki nem iratkozott fel semmire, az is kap hűtőt akár 25 százalékkal kevesebbért, az LG tévék  pedig 15 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

Szintén lehet kuponozni az Edigitalnál, itt még fel sem kell iratkoznihozzá semmire (de ha azért feliratkozna, akkor nyerhet egy mobiltelefont). A kuponok között talál olyat, amit hűtőre, beépíthető Bosch sütőre és főzőlapra használhat, de 20 százalék kedvezményt kap néhány mobiltelefonból, és vehet olcsóbban drónt, Tefal serpenyőt és társasjátékokat is, ráadásul a vásárlás végösszegének 10 százalékát még kupon formájában vissza is kapja. Az ügyes ajánlatok között pedig még nagyobb kedvezményeket is találhat, főleg ha épp hangfalakat szeretne, de notebookot vagy mosógépet is vehet olcsóbban. 

A Media Marktban még mindig  ventilátort lehet beszerezni olcsón, és július 24-ig mindent ingyen szállítanak. Ha háztartási nagygépet vásárol, akkor érdemes azt is figyelembe venni, hogy a 0 százalék THM-es áruhitel mellett +2 év garanciát is vállal a Media Markt, vagyis akár megduplázhatja például a hűtő vagy a TV garanciális időszakát. 

A Mall.hu-n is éppen kiárusítást tartanak, akár 70 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni termékekhez a készlet erejéig - néhány társasjátékot pedig még ennél is olcsóbban , de vehet 60 százalékos kedvezménnyel  deréktámaszt. Viszont már 40 százalékkal olcsóbban vehet vízi gyerekjátékot, és ezen felül is több termék akciós a strandmedencétől a telefonokon át a memóriahabos párnáig. 

GettyImages-459681698
Bloomberg / Getty Images Hungary

Hiper- és szupermarketek

Szomorú hír a nyári szünetet még felhőtlenül élvezni szándékozó gyerekeknek, hogy az Aldiban már készülnek az iskolakezdésre, ennek megfelelően elkezdődnek a füzetes akciók. Az A/5-ös füzetek 33 forintba kerülnek majd, de lesz olcsó tolltartó, füzetborítók, színes ceruza, zsírkréta, vagyis nagyjából minden, ami az iskolakezdéshez kell. Spájzolhatnak azok, akik a Brexit miatt aggódtak, hogy a kedvenc italaikat nehezebben tudják majd idővel beszerezni: akciós lesz a scotch, és vehet például fish & chipset, London útikönyvet és mentás jégkrémet is.  A kínálatban szerepelnek konyhai edények, serpenyők, galuskaszaggató, de rengeteg saját márkás bioterméket is vehet. 

Dolce Gusto kávé- és tearajongók az Auchanban tudnak most feltankolni, ott ugyanis "4-et fizet 5-öt vihet!" akcióval készültek. Rengeteg márka termékeit veheti meg 25 százalékkal olcsóbban: a teljesség igénye nélkül akciósak lesznek a Nivea, Old Spice, Gilette, Baba, Always, L'Oreal, Fa, Schwarzkopf termékek, de a Cup's sportruházat féláron, a homokozó játékok pedig 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg, és 30 százalékkal kevesebbe kerülnek a drónok is. 

Nagy fagyiakciót tartanak az Intersparban, több fajta és ízű jégkrém és fagylalt is akciós lesz a héten, de ami talán ennél is érdekesebb, hogy hatalmas kiárusítások is várhatók. Philips Avent termékeket féláron, elektromos grillezőket 20, hagyományos grillezőket és bográcsokat 25 százalékkal olcsóbban vihet haza. Féláron lesz kapható a bizsuk egy része, és ruhaneműket is szerezhet be akciósan, de hosszabbítót, villanykörtét, elektromos hosszabbítót is vehet kedvezménnyel.  37 százalékkal olcsóbbak a President camembert sajtok, 20 százalékkal kell kevesebbet fizetni minden Delikát fűszerért. A Gabi babafürdető termékek 20, a Dove hajápolási termékek és szappanok 25, a Zendium termékek árából szintén 25 százalék kedvezményt kap.  A hétvégén Cerbona müzlit és Libero pelenkákat vehet 30 százalékkal olcsóbban, az Old Spice deók pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején 20 százalékkal lesz olcsóbb a Pombär, míg a Flóraszept termékek árából 25 százalék kedvezményt adnak.

A konyháját a Lidlből is fel tudja turbózni, az akciós kínálatban szerepel sorbet-készítő, smoothie mixer, botmixer, konyhai aprító és állatmotívumos gofrisütő.  A nyári szünet véghajrájára vehet tollasszettet, óriás buborékkészítőt, tépőzáras darts-játékot vagy gyurmát, de itt is elkezdődtek az iskolakezdési akciók, egyelőre csak néhány füzettel és irodai kiegészítővel. Vehet felnőtt méretben is mesehősös pólókat és pizsamákat, vagyis lehet simpsonos, garfieldes vagy snoopys felsője és pizsamája. Kaphat futócipőt és sportruházatot, ha pedig lesérül edzés közben, akkor bicegjen be boka- vagy térdbandázsért, sőt akár kineziológiai tapaszért. Aztán dobjon be néhányat a nagy izgalomra valamelyik akciós ír vagy belga sörből.  

Kertészeti termékekre 30 százalék kedvezményt adnak a Tescoban, vagyis még hiába tart javában a nyár, már olcsóbban juthat hozzá kerti bútorokhoz vagy akár grilleszközökhöz is. Megveheti a befőzéshez való legapróbb kiegészítőket is. A Rio Mare termékek és a Globus szószok 20 százalékkal kerülnek kevesebbe, a Vitaspice ketchupot pedig féláron veheti meg. A Palmolive Naturals termékekért 30 százalékkal, a Garnier arc- és testápolókért 25 százalékkal kell kevesebbet fizetni. A lakberendezési és konyhai részlegen is érdemes szétnézni, ugyanis minden lábasra, fazékra, kuktára és edényszettre 30 százalék kedvezmény jár, de rengeteg kisebb kiegészítőt megkap féláron. Az akciós játékok mellett pedig itt is megjelennek az iskolaakciók első termékei: akciós iskolatáskákat szerezhet be, tolltartót és temperát. 

shutterstock 49965208
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek