A munkaállomás, ami valóban minden igényt kielégít

A munka, vagy éppen a játék a számítógépen akkor az igazi, ha azt kényelmesen tudjuk végezni. Persze a kényelemnek is vannak határai, hiszen ha a süppedős fotelben ülve próbálunk koncentrálni, az azért valamivel nehezebb, mintha egy széken, keményebb felületen tesszük ugyanezt.

Ugyanakkor a játék esetében már fordított a helyzet. A gamerek világában a jó szék, egészen pontosan a jó munkaállomás olyan kiegészítő, amire mindenkinek fáj a foga.

Az altwork megalkotta azt a széket – vagyis sokkal inkább munkaállomást, ami minden igénynek megfelel, mivel tetszés szerint variálható. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy akár fekve is lehet dolgozni rajta, miközben a monitor ugyanúgy a szemünk elé kerül, nem kell a fejünket forgatni. Lehetőség van arra, hogy egyszerre több monitort helyezzünk rá, de a laptop sem jelenthet problémát.

Az altwork-el dolgozhat állva, ülve, feltett lábbal, félig fekve, de akár teljesen is elfeküdhet. Az már egészen más kérdés, hogy egy fárasztó irodában töltött nap során mennyire kifizetődő, hogy a szék gyakorlatilag fekvő állásba is állítható. A munka így valószínűleg döcögősebben halad.

Az altwork munkapultján irányítóegység is helyet kapott, de a monitorok dőlésszögét még külön is lehet állítani. A munkaállomás valóban mutatós, ám azért az ára sem éppen aprócska. Az alapmodell 3900 dollárt, vagyis nagyjából 1 140 000 forint, míg az extrákkal is rendelkező már másfél millió forintot kóstál. Vagyis a gamereknek fel kell kötniük a nadrágjukat, az irodai dolgozók többségének pedig nincs félnivalója, hogy vajon elalszik-e a vadiúj munkaállomásán.  

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1562) (1210) Ciki!
Mustra