Húzza meg a fékkart a bringakormányon, ha olvasna

Ön világítana fékkarral? Hogy ez eddig nem jutott eszébe? Belső Péter dizájnernek viszont igen, ő bringás lámpának, bicajbútornak is nevez az asztali lámpának szánt világítótestet, aminek a hivatalos neve amúgy Bike me Home. A lámpa gyártására most indítottak kampányt az Indiegogo-n, nem is rossz eredménnyel, hiszen egyetlen éjszaka alatt összejött a remélt összeg negyven százaléka, sőt még a címlapra is felkerültek. 

Industrial Kid bicikli asztali lampa kampanystart
Industrial Kid

Belső dizájnerstúdiója, az Industrial Kid. 2015 óta készít egyedi, kerékpáralkatrészekből összeállított asztali lámpákat, biciklikből készített állólámpákat, dohányzóasztalokat, ülőkéket, székeket, akasztókat, de akár vécépapírtartót is. 

“Minden elkészült darab egyedi tervezés során nyeri el végleges formáját. Az egyes részek összeilleszthetősége és az eredeti funkció kihangsúlyozása miatt nincs közöttük két egyforma” – mondja a feltaláló a biciklikormányról, amit fékezéssel lehet asztalunkon kapcsolgatni. A lámpa lényege amúgy tényleg az, hogy ön akár az aznapi bugyijához is választhat egyet, ha éppen olyan kedve van, de mindez nem változtat a tényen, hogy egy biciklikormány fogja ezentúl díszíteni a lakását, szóval mi elsősorban biciklimániásoknak ajánljuk. Sőt, most azt is eldöntheti menő-e ez egyáltalán. Vagy ciki?

Industrial Kid bicikli asztali lampa A
Industrial Kid
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1769) (1485) Ciki!
Mustra