Kívül átlagos ház, belül reneszánsz kastély, menő vagy ciki?

Newportban található egy épület, ami kívülről egy teljesen normális és átlagos kertvárosi ház benyomását kelt, de ha belép az ajtón, azt hiheti, hogy visszautazott az időben a XVII. századig. Vagy átkerült volna egy párhuzamos univerzumba. Az egész csak megközelítés kérdése.  

Úgy nagyjából 200 ezer dollárért, vagyis majdnem 56 millió forintért hirdetik a Realtor.com-on az 1975-ben épített kétszintes épületet, aminek az ablakai és a szobák burkolatai is a XVII. századi időket idézik. A bútorok többsége is kézzel faragott és antik hatású, a csillárok kristályból vannak, és persze nem maradhat el a kandalló vagy stukkókkal díszített mennyezet sem – pont, mintha egy reneszánsz kastélyban élne. A házban természetesen minden megtalálható, ami egy középkori kastélyhoz nélkülözhetetlen, mint például két autó tárolására is alkalmas garázs, vagy a gépesített konyha. 

Kimondottan jó vétel ez azoknak, akik királyként és királynőként szeretnék élni az életüket, csak eddig nem tudták hogyan fogjanak hozzá. Döntse el, hogy menő-e olyan kastélyban élni, ami egy sima családi háznak tűnik az utcáról, vagy inkább ciki úgy tenni Newportban, mintha egy középkori uralkodó lenne légkeveréses sütővel és mosogatógéppel. Nézze meg a galériát, majd szavazzon! 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1414) (1485) Ciki!
Mustra