Caitlyn Jenner villájában a tengerpartot hozta össze a hollywoodi csillogással

Idén is folytatjuk a celebek otthonainak bemutatását, Mihalik Enikő New York-i hálószobája és a Marni tervezőjének milánói álomotthona után ezúttal Kim Kardashian 65 éves nemváltó mostohaapjának (azaz most már -anyjának) a malibui villáját mutatjuk be, amit a tavalyi évben vásárolt potom 3.5 millió dollárért, azaz körülbelül 1.1 milliárd forintért. Ezért az árért természetesen már nem akármilyen villa jár, a pazar panorámájú házban négy hálószoba és négy fürdőszoba is helyet kapott, az átalakításokat pedig egy igazi profira, Lori Margolisra bízta az élsportolóból lett celeb.

Így néz ki a híresség panorámás nappalija Malibun.
Így néz ki a híresség panorámás nappalija Malibun.RICK STEIL/COURTESY OF LORI MARGOLIS INTERIORS / architecturaldigest.com

A New York-i elit egyik kedvenc lakberendezője nem ismeretlen az enteriőrdizájn iránt érdeklődők körében, többször dolgozott már vele a Vogue, a Harper's Bazaar, a Gotham Magazin, a The New York Times és a Hamptons magazin, de az olyan divat(tal kapcsolatos) produkciók belső tereiért is ő felelt, mint a Szex és New York, az Egy boltkóros naplója, vagy a Betty, a csúnya lány.

„Caitlyn mindig is szép házakban élt, de azokban leginkább a felesége, Kris Jenner ízlése érvényesült a lakberendezés során. Ezúttal tényleg azt szerette volna, ha az ő személyes stílusa is rányomja bélyegét a házra” - nyilatkozta a közös munkáról Margolis az Architectural Digestnek.

Drámai hatást kelt az ázsiai ihletésű szekrény a térben.
Drámai hatást kelt az ázsiai ihletésű szekrény a térben.RICK STEIL/COURTESY OF LORI MARGOLIS INTERIORS / architecturaldigest.com

„Fogalmam sem volt, hogy hol kezdjem” – állította Jenner, aki az átalakítás során a kaliforniai tengerpart hangulatát szerette volna ötvözni egy kis hollywoodi csillogással. A terv jól láthatóan sikerült, a monokróm színpalettán mozgó berendezések, valamint vintage és modernista kiegészítők ugyanis egy az egyben ezt a kaliforniai életérzést tükrözik. Jenner az E! csatornán futó reality sorozatban azt is elmondta, hogy az egyik kedvenc darabja a nappaliban található, egyedi méretű kanapé (körülbelül 5410 dollár, 1.5 millió forint), amit a Homenature üzletéből szerzett be. A szokatlanul nagy kanapén feltételezhetően valóban elfér majd az egész Kardashian-Jenner pereputty.

Krémszínű lett a rezidencia.
Krémszínű lett a rezidencia.RICK STEIL/COURTESY OF LORI MARGOLIS INTERIORS / architecturaldigest.com

„A marokkói és keleti selyemszőnyegek remekül ellensúlyozzák a helyiségben található modernista darabokat. A lakberendezés során természetesen mindig a kényelmet tartottuk szem előtt” – mondja Jenner, aki a kanapé mellett nagyon szereti a tibeti bárányszőrrel bevont széket is (kapható a Loft Thirteenben körülbelül 9000 dollárért, azaz 2.6 millió forintért), de felhívja a figyelmet a Lindsey Adelman-féle csillárokra és az ázsiai hatású Shine by S.H.O által tervezett luxusszekrényekre is.

„Caitlyn sok fizikai és érzelmi változáson ment át az elmúlt években. Szerette volna, ha otthona nemcsak a stílusát, de az ő útját is tükrözi egyben. Ezért szerette volna, hogy a puha és nőies elemek mellett valami erősebb hatás is érvényesüljön a térben” – mondja a lakberendező, aki szerint Jenner is elégedett volt a végeredménnyel. A kicsit több mint két perces videóban még több képet talál a híresség puccos malibui fészkéről!

Oszd meg másokkal is!
Mustra