Dán dizájn, tényleg fillérekért

Lehet örömködni, a méregdrága dizájnboltok jóárasított verziója nyílt meg a Váci utcában, és ígéretük szerint dán dizájnt kínálnak elérhető áron. Hogy miért épp az (egykor jobb napokat látott) bevásárlóutcát találták az első, 300 négyzetméteres magyarországi üzlet legjobb helyszínének, azt nem tudni, mindenesetre a masszívan terjeszkedő dán cég, a Tiger Store  jelenleg 556 üzlettel rendelkezik világszerte. És eggyel most már Magyarországon is.

A "jóárasított" pedig itt tényleg nemcsak szlogen, 300 Ft-ba, illetve annak többszörösébe kerülnek a termékek, melyek felölelik a teljes háztartást.Az átlagár 900 Ft, de van egy rakat 600 forintos áru is.  Vannak kényelmi termékek, jópofira dizájnolt használati tárgyak, és egy csomó olyan, ami nélkül lehet élni, mert könnyen pótolható, mégis piacra került valamiért. 

Ennek részben az is lehet az oka, hogy havonta több mint 300 termék kerül a boltokba, így lakberendezési cikkek, játékok, partikellékek, kreatív hobbi termékek, elektronikai cikkek, kütyük, divatos kiegészítők és édességek is kaphatóak a meglehetősen zsúfolt üzletben.

Elektromos csellentyűcske

A tárgyak (megkockáztatom) mindegyike Ázsiából érkezik hozzánk, szinte látjuk magunk előtt a kínai munkásokat, akik csomagolják a banán alakú tolltartót, és azon röhögcsélnek, hogy milyen hülyék ezek az európaiak. Amin viszont nagyon jól lehet szórakozni, az az, hogy a magyar nyelvű feliratokat tuti, hogy Google fordító írja: helyenként akkora baromságokat sikerül kiírni az árcédula mellé, hogy szinte csak találgatni lehet, vajon mire is szolgálhat az adott tárgy.

A Butlersnél felszisszenhettek, amikor kiderült, hogy a dánok jönnek Budapestre, válaszul nyilván majd teljes erőből fogják kommunikálni, hogy a minőséget meg kell fizetni, mindenesetre fel kell kötniük a gatyájukat, ha versenyezni akarnak a Tigerrel. A többit a galériában mutatjuk!

Tiger Store

Budapest, V. Váci u 22. (a régi Váci utcában található)

Nyitvatartás: Hétfő - Szombat 10.00 - 20.00

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.