Azt hitte, hogy egy pohár nem lehet okos? Tévedett!

Ausztrália után remélhetőleg az egész világon, például nálunk is el fog terjedni az a kávéspohár, ami nemcsak jól néz ki, de fizetni is lehet vele. És ha ez nem lenne elég, környezetkímélő, bírja a mosogatógépet, ön pedig még jótékonykodik is a megvásárlásával. 

A SmartCup nem mászkál feleslegesen az internetre, hogy megmondja, milyen idő lesz, és még azt sem jelzi, ha túl meleg az ital, viszont így is megkönnyíti a mindennapjait. Az egész nagyjából hasonlóan működik, mint az itthon is ismert PayPass, azaz csak oda kell érinteni a terminálhoz a csészét, és már ki is fizette a kávét. A különbség annyi, hogy itt egy alkalmazással kötötték össze az egészet.

Az applikációval lehetősége van feltölteni az egyenlegét, sőt, ismerőseinek is fizethet egy kávét, valamint bónuszokat kaphat, ha hűséges a kávézójához - írja a Springwise. Nincs többé papírpohár, így szemét sem keletekzik, és még azért is jó, ha ilyen csészét használ, mert vásárlásonként egy ausztrál dollárt egy környezetvédő civil szervezet kap. Az ára 15 font, azaz nagyjából 6200 forint, és rengeteg színvariáció között válogathat. 

  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra