Menő vagy ciki a laptopba dugható rántott csirkecomb?

Nem tudjuk elképzelni, mennyire lehet kényelmes a görgetés egy csirkecomb formájú egérrel, de a japán KFC kreatív ügynöksége el tudta, sőt ennél többet is: a különös formájú egér mellett billentyűzet, óriási pen drive és fülbevaló piacra dobásában is nagy fantáziát láttak. Ezeket a 3D nyomtatással készült szülinapi emléktárgyakat szeptember végétől fogják promóciós ajándékként szétosztogatni a különleges panírjáról ismert étteremlánc leglelkesebb Twitter követői között – számol be róla a Kotaku.com.

screen-shot-2014-09-04-at-7-30-36-pm1.png
kfc.co.jp

Bár mi titkon reménykedtünk benne, hogy a KFC ajándékcuccai rántott csirke szagot is árasztanak magukból, sajnos, úgy tűnik, hogy az efféle bolondságokra még várnunk kell. Mindenesetre nem tudunk betelni a gyorskajálda billentyűzetével, melyre a gombokat helyettesítő miniatűr rántottcsirke-alkatrészek mellé még a cég szakállas reklámarcát, Sanders ezredest is odaállították.

Elég csak ránézni a billentyűzetre ha véletlenül nem tudná, hogy mit ebédeljen!
Elég csak ránézni a billentyűzetre ha véletlenül nem tudná, hogy mit ebédeljen!kfc.co.jp

Ön mit gondol a látványos termékekről? Menőnek találja, hogy végre valaki nem ajándék tollakkal és hasznavehetetlen reklámpólókkal kívánja becsábítani vásárlóit, vagy inkább cikinek, hogy ilyen David Cronenberg-filmbe illő mutáns tárgyakkal hívja fel magára a figyelmet a KFC? Ha még nem tudja, mire szavazzon, ide kattintva nézze meg, hogy hogyan készültek a 3D-s csirkecombok!

screen-shot-2014-09-04-at-7-30-54-pm.png
kfc.co.jp
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1008) (1180) Ciki!
Mustra