Mackófejet enni reggelire menő vagy ciki?

Azt eddig is tudtuk, hogy a japánok a világ vezető helyét foglalják el a technológia és a robotfejlesztés, a bizarr filmek, szexuális perverziók és cukiságkutatás területén, de úgy tűnik, hogy van egy másik piaci ágazat is, mellyel sarokba szoríthatják a konkurenciát – ez pedig az ételekkel való merész kísérletezés. – írja az időnként szürreális, kreatív ötletekkel előrukkoló nemzetről a boredpanda.com.

Bár nekünk eddig semmilyen hiányérzetünk nem volt a reggeli a pirítósunkkal kapcsolatban, a japánok azonban úgy tűnik, hogy megelégelték az unalmas, hétköznapi kenyérszeletet, amit ezentúl inkább imádnivaló medveként látnának viszont tányérjukon. A legújabb találmánynak köszönhetően ugyanis háromdimenziós mackófejet is varázsolhatunk pirítósunkból. Ha akarunk.

Sajnos azt nem sikerült kideríteni, hogy mennyi pénzt kell fizetnünk azért, hogy ilyen elbűvölő reggelit rittyenthessünk az asztalra, mindenesetre a készletben három típusú mosolygó medve fej található, melyhez hasonló szerethető konyhai kütyüket ide kattintva talál átlagosan 5 dollárért (1189 forint). Ön mit gondol a medvés kenyérszelet formázóról, menő így felturbózni a reggelit vagy inkább cikinek találja, hogy van, aki játéknak nézi az ételt? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1381) (1255) Ciki!
Mustra