Tollak Transformers-rajongóknak: menő vagy ciki?

Míg Japánban sushi kinézetű fakirakós játékokat dobnak piacra a gyerekeknek, addig Kínában 21.századibb, különleges technikával készült fejlesztésekkel kívánják felrázni a konzervatívnak mondott játékipart. Legalábbis a progresszív vállalati kultúrát valló hongkongi székhelyű Sentinel játékgyár egészen biztosan, akiket ezúttal a Transformers, azaz alakváltó ihletett meg.

transformers-pen-1
sentinel-toys.com

A különféle akciófigurák köré épített robotmakettszerű Transformerseket még 1984-ben dobta piacra az amerikai Hasbro és a japán Takara, akiknek ötlete úgy tűnik hogy bejött, hiszen fegyverekké és járművekké alakítható játékaik azóta is a legkeresettebb termékek a piacon. Sőt, a karakterekből előbb képregény majd rajzfilm, később pedig - Michael Baynek köszönhetően - mozisztár lett az elmúlt években – foglalta össze a designtaxi.com.

transformers-pen-3
sentinel-toys.com

A Sentinel 2014-ben a Transformers tollakban látott nagy fantáziát, így el is készített három típust, melyeket Optimus Prime, Optimus Prime Black és Ultra Magnus néven hozott forgalomba. A vaskos, játékfigurává alakítható fekete, szürke, piros és kék színű robot-tollak várhatóan az ősszel kerülnek a boltokba 35 és 42 dollár (7900 - 9480 forint) között áron. A megfizethető árakból kiindulva feltételezzük, hogy ezek a prototípusok írni talán még nem fognak majd helyettünk. Ön írna velük?

transformers-pen-2
sentinel-toys.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1717) (1480) Ciki!
Mustra