Meztelencsigás fejhallgató: menő vagy ciki?

Nem hittük volna, hogy egyhamar felül lehet múlni a japánok csótány formájú iPhone tokját, pedig a prágai székhelyű Klára Pernicovának sikerült még az óriáscsótánynál is visszataszítóbbat alkotnia. A művész ugyanis egy rendkívül zavarbaejtő és hátborzongató fülhallgatót tervezett, melynek egyik végére egy élethű csigát, a másik oldalára pedig annak meztelen mását applikálta. – írja a boingboing.net.

Azt nem tudjuk, hogy hogyan reagálnánk, ha valaki egy ilyen szettel masírozna el mellettünk az utcán de nagy a valószínűsége, hogy felfigyelne a sikongatásra. Pedig a dizájner szerint mindez csak egyfajta provokáció: ” Legalább egy kis időre összeakartam zavarni az emberek ítélőképességét. De leginkább provokálni akartam őket azzal, hogy egy alternatív magyarázatot adok a valóságra. „ – mondta művészi céljáról Pernicova.

A dizájnernek nem a nyálkás csúszómászókkal való kísérletezés volt az első huncutsága az elmúlt időszakban, ugyanis készített már kamupattanást, füllel ellátott hajcsatot illetve pénisz formájú cipzárt is karrierje során. Sajnos nem sikerült kideríteni, hogy mennyibe kerülnek ezek a kiegészítők,de ide kattintva megnézheti Pernicova többi agyszüleményét is. Itt pedig szavazhat, menő az élethűre sikeredett fülhallgató vagy ön inkább elhatárolódik az efféle kiegészítőktől és cikinek találja még a gondolatát is annak, hogy a fülébe meztelen csigákat aggasson?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1764) (1574) Ciki!
Mustra