Menő vagy ciki a kalapács, aminek nő a feje?

A legtöbb amatőr, barkácsoló kedvű háziasszony számára a kalapács nem jelent többet egy szimpla szerszámnál. Pedig ami azt illeti, különböző munkafeladatok elvégzéséhez bizony különböző súlyú és méretű kalapács dukál. Jól ismeri a mesterek és a szakma igényeit az ipari dizájnban utazó tervező, Snežana Jeremić is, aki nemrég piacra dobta növelhető fejű kalapács kollekcióját.

A belgrádi származású Jeremić innovációjának köszönhetően a wannabe barkácsmestereknek csupán egyetlen nyélre van szükségük, melynek végéhez három egymásba illeszkedő formáa segítségével egy kilós, másfél kilós illetve két kilós kalapácsfejet növeszthetnek – írta a yankodesign.com, és mi sem tudtuk elképzelni, hogyan működhet mindez, míg meg nem láttuk az alábbi fotót:

A tervező más tárgyainak készítésekor is előtérbe helyezi a kényelmi szempontokat és a szociális érzékenységet, így a moduláris súlyokon kívül került már ki a keze közül téglalap alakú teáskanna, háromszög vonalzó és szögmérő, egyedi tervezésű késkollekció cserélhető pengékkel, valamint idősek és fogyatékosok számára fejlesztett összecsukható sétabot is.

Ide kattintva megnézheti a dizájner többi termékét is, itt pedig szavazhat. Menő-e a több darabból összelegózható barkácseszköz, vagy inkább hülyeségnek találja az ilyen házi praktikákat és inkább szakemberekre bízza a ház körüli teendőket?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1285) (968) Ciki!
Mustra