Lovagi páncélból tojást kanalazni: menő vagy ciki?

A termékeiket kizárólag online értékesítő Animi Cause tervezői, Sarit és Amit Axelrod minden bizonnyal értenek hozzá, hogy hogyan kell feldobni a legszürkébb hétköznapokat. Legalábbis erre utal a korszerű dizájnban, egyedülálló és innovatív termékekben utazó márka legújabb dobása, az „Arthur” névre keresztelt lovagias tojástartó, amit a Designtaxi.com-on szúrtunk ki, és amibe (akibe?) első látásra belezúgtunk.

1
animicausa.com

A fényes páncélra emlékeztető lovagi gúnyát egy felnyitható és levehető sisakkal látták el a tervezők, aminek köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen applikálható bele (és ehető ki belőle) a főtt tojás. A felesleges, de szerethető konyhai kiegészítő kezébe pedig lándzsa helyett ezúttal egy szürke kanalat tettek, mellyel el is fogyasztható az így feldobott reggeli.

2
animicausa.com

A poénos tojástartóért nem kell egy vagyont otthagyni a webshopban, mindössze 13.99 dollárt ( 3133 forintot) kérnek érte a legtöbb esetben újrahasznosított anyagokkal dolgozó készítők. Az otthoni és irodai kiegészítőkben gazdag üzletben az árak kimondottan széles skálán mozognak, egy labdákból összeszerelt, ízlés szerint formálható ágyért sajna 7950 dollárt (1, 7 millió forintot), egy környezetváltozásra figyelmeztető esőcsinálóért viszont csak 11.99 dollárt (2675 forint) kérnek az animicausa.com-on. Ön mit gondol, menő ilyen apróságokkal feldobni a reggelit, vagy inkább cikinek találja, hogy egy lovag fejéből kanalazzon? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1236) (1105) Ciki!
Mustra