timebilding_indito_1Gregor Bernadett a Tímbilding című darab erotikus jelenetében persze levetkőzik. Miért is ne mutogassa, amíg szép? Ami szép. Jó, nem vetkőzik le teljesen. Csak majdnem. A jó ízlés határain belül. A színhely egy wellness-szálló. Az alkalom a csapatépítés. A szereplők egy brókercég felső vezetői. Szex, gyilkosság – a Gellért fürdőben.

Szex, gyilkosság, eltitkolt családi kapcsolatok, reménytelen szerelem, bosszú és persze a pénz. Egy keménykezű, karizmatikus, istenként imádott és egyben gyűlölt cégvezető, egy eltitkolt gyermek, egy csalódott titkárnő.
Biszexuális és szexuális kalandok.
Éveken át titkolt indulatok, érdekházasság. Mindez egy medencében – meg körülötte.
A színen néhány hulla is feltűnik – Agatha Christie regényeinek stílusában, Budapest legpatinásabb fürdőjében, egy meleg nyári estén…
Van még aztán egy lány, aki apjának bizonyítana, és ezért mindenre képes. No, és a lehetőség néhány könnyen végrehajtható gyilkossághoz. Indítéka, ahogyan egy klasszikus krimiben illik, mindenkinek van.


timebilding_3

Az összezártság pedig hihetetlen indulatokat képes kiváltani. Hogy ki a gyilkos, és kik valójában az áldozatok? Ez természetesen csak az utolsó jelenetben derül ki, ahogyan az is, mi inspirálja a tettest ebben a kortárs darabban, amelyben neves színészek játszanak meglepő és egyedülálló módon fürdőruhában.

Kútvölgyi Erzsébet, Gregor Bernadett, Tallós Rita, Szabó Sipos Barnabás, Hábermann Lívia, Bajomi Nagy György – néhány név azok közül, akik igent mondtak a felkérésre, és elvállalták a Tímbilding című, rendhagyó fürdőruhás darab szerepeit.

sugolyuk-try

Tímbilding
Bemutató: 2009. július 17.
Helyszín: Gellért Gyógyfürdő és Uszoda
1118 Bp., Kelenhegyi út 4.