excsajok_szellemeEnnél jobbat el sem tudok képzelni! Felhív a szerelem, a nagy, az Ő, plusz mellettem még legalább két másik lányt is – egyszerre. Egy technikai vívmánynak köszönhetően rövid konferenciabeszélgetés keretén belül megtudjuk: szakít velünk. Isteni, remek, jaj, de jó!

Tulajdonképpen nem tudom, miért is nem olvastam már erről a forradalmi lehetőségről, miszerint konferenciabeszélgetésen is lehet szakítani. Direkt az örökké elfoglalt, „A” típusú, szívinfarktusra, pánikbetegségre hajlamos üzletembereknek találták fel. Akiknek minden perc drága. Akik igyekeznek úgy élni az életet, hogy lehetőleg mindenből három férjen bele egyszerre. No persze nőből is – akik végül egyszerre dobhatók…

excsajok_szelleme_1nFilmünk főhőse, Connor Mead (Matthew McConaughey) pont olyan alak, akitől szerintem minden egészséges nőt kiver a víz, és mégis beakadnak valahogy a hálójába.

excsajok_szelleme_2n

Szóval ő lesz az, aki konferenciahívás során szakít három barátnőjével, miközben egy negyedikkel hetyeg. Még ez is belefér roppant drága idejébe, halleluja!
Azonban mint minden férfit, egyszer őt is utoléri a drámai szembesülés: öccse esküvőjén kell részt vennie, ahol ráadásként még egykori szerelme, Jenny is felbukkan. De ez még mind kevés a jóból: a lagzi előtt felbukkan Connor halott nagybácsikája és tanítómestere (Michael Douglas), majd őt követően a múlt-, a jelen- és jövőbeli barátnők szellemei, akik minden bűnével szembesítik…

Ettől a pillanattól kezdve szinte már sajnálni is fogjuk ezt a mi drága jó emberünket! Mert annyi nő olvassa a fejére bűneit, hogy akár három életre is elegendő lenne. S hogy Connor átesik-e némi jellemfejlődésen? Túl nagy reményeket ne fűzz hozzá, de azért ez a film is tartogat a végére egy kis meglepetésráadást férfitanból.


szelesvaszon-try

Excsajok szelleme
Amerikai vígjáték, 100’

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2009. július 9.
Főszereplők:
Matthew McConaughey
Jennifer Garner
Michael Douglas
Mustra