Pezsegj a strandon, most, éjszaka!

palatinus_frdHa e pillanatban éppen a netet bámulod, és csak sóhajtozol, hogy semmi, de semmi program ma, azaz 19-én estére, akkor azonnal pakold be a fürdőruhádat, hívd a barátnőket, és irány Palatinus vagy a Dagály! A Strandok éjszakáján ki ne hagyd a pezsgőfürdős lazulást!




A margitszigeti Palatinust és a pesti Dagály Strandfürdőt ezúttal egész éjszaka – hajnali kettőig – egyetlen belépőjeggyel lehet látogatni. A pesti oldalon kilenckor a Made in Hungaria karaokee-változata a program, majd a film szereplői énekelnek nekünk élőben. A Csinibaba hangulatának jegyében tizenegytől a főszerep a Novakultúr zenekaré, ez után a letűnt korok emlékeként Dévényi Tibort és B. Tóth Lászlót csodálhatjuk egy retro parti erejéig.

A Margit-szigeten latinosabb karneváli hangulat uralkodik majd. Nyolckor felvonulással indul a banzáj, majd pörgős brazil zene, táncosok és capoierások pezsdítik fel az arra alkalmasnak mutatkozó strandolókat. Fél tíztől a Takalaka Band MC Kemonnal kiegészülve reggae és szambazenéket vegyít, közben pedig táncoktatásra is sor kerül. Éjféltől riói táncosoké és DJ Candeláé a terep hajnalig.

Aki a 4000 forintos belépőért a legtöbbet szeretné kihozni az estéből, annak a riksás fiúkat ajánljuk – nem tudni, hogy egy mosolyért vagy ellenszolgáltatás fejében vállalják-e a fuvart. Élelmesebbek a kommentben holnaptól be is számolhatnak a riksásfiú-mustráról. Hadd pezsegjen az is, aki ott sem volt!

program-szervezo-try

Strandok éjszakája, 2009
2009. június 19.
Dagály és Palatinus Strandfürdő
Oszd meg másokkal is!
Mustra