Légy csajozóművész!

Lépj a lányhoz három másodpercen belül, szólítsd meg, mintha csak haverkodnál, légy vele pimasz, de vigyázz, ha nem vagy magabiztos, elbukhatsz!

article-type-interju

 

Interjú Zsedényi Csabával, a Kulcs a nőkhöz című könyv szerzőjével. A könyvről itt, előző cikkünkben olvashatsz.

 

Csaba egy párkapcsolati előadása után (és persze az őt kérdésekkel megtámadó hallgatóságot látva) döntött úgy, könyvet ír a férfiaknak az ismerkedés művészetéről és párkapcsolati kérdésekről. Ahogy mondja, korábban sem volt vesztes típus, csinos, normális barátnői voltak, de vele is megesett, hogy rögtön elutasították, néha pedig fogalma sem volt, hányadán áll egy lánnyal. Beleásta magát a külföldi szakirodalmakba, majd ismerkedési szituációkban rengeteg tapasztalatot gyűjtött, ezeket osztja meg a pasikkal. Igaz, a férfiakra nem jellemző, hogy bevallják: problémáik vannak az ismerkedéssel…

 

- Sokan mesélték, hogy amikor megvették a könyvemet, rátettek egy másikat, hogy ne legyen annyira feltűnő és „laposkúszásban” mentek a pénztárhoz… Vannak önérzetes pasik, akik szerint megfogadni a tanácsokat egyet jelent a színészkedéssel, pedig én „csak” a fejlődéshez, a változáshoz adok útmutatót.

 

Miért a férfiakhoz szólsz? Ismerkedésben, társkeresésben a lányoknak is lenne mit tanulni…

Nektek ott van az a - sokszor kétes minőségű - könyvhalom és újságcikk. A férfiak pedig már nem is igazán tudják, hogyan kellene viselkedni, így én abban segítek nekik, hogy pillanatok alatt felismerjék a nők viselkedését, igényeit. Ellenkező esetben belebotlanak egy irántuk kevéssé érdeklődő, de unatkozó vagy nemet mondani nem tudó lányba, és elbukhatják például egy vacsora árát…

 

Ha jól értem valamiféle személyiségfejlesztés áll a háttérben…

Igen, az ismerkedésnek ugyanis két összetevője van. Az egyik, hogy magabiztosan tudjuk megszólítani a nőket, és, hogy beszélgetés közben vonzónak találjanak minket - ez kapcsolódik a személyiséghez. Számtalan csinos lány mellett lehet kevésbé jóképű és/vagy kevésbé pénzes férfit látni, ugyanakkor nagyon sok helyes és jómódú férfit ismerek, akik nem tudnak kiigazodni a női nemen és/vagy képtelenek ismerkedni, mert félnek…

 

Mitől? Én például nem tartom magam félelmetesnek.

A félelem sohasem logikus: a 100 kilós pasi fél az 50 kilós nőtől, aki fél a 10 dekás egértől… Ha elutasítasz egy férfit, fizikai fájdalomhoz hasonlító érzést idézel elő benne. Szerintem viszont ez az, ami megerősít! Ezért arra buzdítom a fiúkat, hogy nézzenek szembe a félelmeikkel, és minél több lánnyal ismerkedjenek, ha pedig megfelelő időben a megfelelő dolgokat teszik, a lány vonzalma felébred!

 

Mit értesz megfelelő dolgok alatt?

Csábítási technikákat – ez az ismerkedés másik része! Egy profi már a testbeszédével és a tekintetével is meggyőzi a nőt, a kevésbé profiknak pedig összegyűjtöttem pár alapvetést. Ott van például a „3 másodperces szabály”, vagyis ha meglátod a lányt, 3 másodpercen belül el kell indulni felé, így nincs idő stresszelni, ráadásul magabiztosságot mutatsz. A férfinak kell irányítania, és úgy csevegnie a lánnyal, mint például az unokahúgával.

 

Mondj egy olyan csajozós dumát, amikor a lány tutira nem pattintja le a pasit!

Nem a duma a lényeg, hanem a személyiség és a megfelelő, magabiztos tálalás… De azért mondok egy példát, ami sikerre vezethet. Szórakozóhely, a pasi meglát egy szimpatikus lányt (aki valószínűleg épp a barátnőjével beszélget). Odalép hozzájuk. „Sziasztok, tudnátok segíteni? A haverjaimmal éppen vitatkozunk, és szükségünk van női véleményre. (A lányok részéről egy vonakodó „jó” lesz a válasz.) Az egyik cimboránkat ma nem engedte el a párja, ugyanis féltékeny a cimbi előző barátnőjére, pedig már nincs közöttük semmi. Szerintetek jogos a féltékenység? (Erre a lányok felelnek majd valamit, általában nem tartják jogosnak…) Azt viszont nem tudjuk, szerencsés-e, hogy a haverunk asztalán még mindig ott vannak a közös képek az ex-szel…” (A lányok erre általában azt mondják, hogy ez már durva.) Mi történt? Elindult egy beszélgetés, miközben a csaj(ok) élvezik, hogy elmondhatják a véleményüket egy izgalmas témában, és azt gondolják: végre egy normális pasi, akinek vannak haverjai, tehát társasági ember.

 

Én inkább csak az örök klasszikusba - „Helló, van barátod?”- botlok bele…

Hidd el, egy gyakorlott csajozó művész ebből a kérdésből is kihozza a maximumot, de más pimasz módszer is, például: „Te szép lány vagy, de rajtad kívül van még itt pár, mi az, amiben más vagy?” Ezzel azt üzeni a pasi, hogy a szépséggel rá nem lehet hatni (dehogynem, de ezt a másiknak nem kell tudnia), másrészt a lánynak kell elgondolkoznia azon, hogy ő miért jobb.  Ezek persze sablonok, mindenki találja meg az egyéni stílusát!

 

Ez egy durva manipuláció, ahol éppen hülyének nézik a lányt!

Mindig, mindenhol kiemelem, hogy a csábítási fortélyokat a távolság leküzdésére kell használni, én is elítélem, ha a félrevezetés vagy negatív szándék a cél. Egyébként minden manipuláció, ami az érzelmekre hat. Az érzelmeket pedig nem lehet kizárni az ismerkedésből, már csak azért sem, mert a vonzódás is érzelmi alapú, nem pedig racionális.

 

Azt tanácsolod a pasiknak, hogy pimaszkodjanak és bánjanak lekezelően a nőkkel. Tényleg ez kell nekünk?

A lekezelés kicsit erős szó, inkább azt mondom, hogy a pasik ne viselkedjenek úgy, mintha a nő lenne a magasabb rendű. A pimaszkodás pedig a dominancia egyik szórakoztató kifejezése. Egyébként ti, nők egyfolytában tesztelitek a tekintélyt, erős férfira vágytok, és valójában nem akarjátok, hogy beadjuk a derekunkat. Ha mégis „behódolunk”, akkor megbuktunk, és a vonzalom eltűnik. De ha egy férfi az ismerkedés során azt érezteti, hogy van saját élete, ami fontosabb, mint a nő, akkor sokkal vonzóbbá válik!

 

cikk-tipus-linkek

Vedd félvállról, kezeld le, szólj be neki, és a siker garantált! - mondja a hivatásos csajozóművész, én pedig nőként, a másik oldalról nézve azt mondom: van benne valami… | Kulcs a nőkhöz

 

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek