Végrendeletből szerelem - Ilyen az élet

Tragikus első randi után az ember nem nagyon szokott újrázni – kivéve, ha a két legjobb barátja azt kéri tőle. A végrendeletében. Előzetes és interjú a főszereplőkkel: Az Ilyen az élet című romantikus vígjáték a héten kerül a magyar mozikba.

Nézd meg velünk premier előtt!

Szerda este premier előtt nézheted meg velünk az Ilyen az élet című romantikus komédiát a Duna Plazában. Csupán annyit kell tenned, hogy lájkolsz minket facebookon, és kis szerencsével te is elsőként láthatod a filmet!

Egymást utáló emberek kényszerűen egy fedél alatt: klasszikus dramaturgiai szituáció, mindenki tud kapásból kettőt-hármat mondani Hollywoodból, a legutóbbi talán a Míg a jackpot el nem választ volt Ashton Kutcherrel és Cameron Diazzal (és néhány vilanásra azzal a Zach Galifianakissal, aki azóta a Másnaposokkal A-listás sztárrá küzdötte föl magát).

Love story csecsemővel

A párocska eleinte egymás életének megkeserítésére törekszik, aztán föladják és egymásba szeretnek. Ezt az alapot esetünkben egy kisgyerekkel bolondították meg a forgatókönyvírók: Holly Brenson (Katherine Heigl) és Eric Messer (Josh Duhamel) azért kénytelenek összeköltözni (miután a szívük mélyén esküt tettek, hogy soha többé nem mennek a másik közelébe), mert a kettejük közötti kapcsot alkotó baráti házaspár meghal. És a végrendeletben őket jelölték meg csecsemő korú gyerekük felügyeletére.

“Nem egyszerűen arról van szó, hogy Holly és Messer nem illenek össze vagy nem jönnek ki jól. Kifejezetten megutálják egymást.” – mesélte nevetve Heigl egy interjúban.

A két áldozat persze mindent megtesz, hogy a még élő és fellelhető igazi családtagok között keressenek törvényes gyámot a kislány számára, de mivel végül a kis Sophie-t (akit a filmben egyébként hármas ikrek játszanak) senki másra nem merik rábízni, megegyeznek abban, hogy összeköltöznek. „Bár a helyzetet kezdetben nehezen fogadják el, idővel feltétlenül el kell fogadniuk, hiszen Sophie felnevelése mégiscsak annak a házaspárnak a végakarata, akit mindketten szerettek” – nyilatkozta a rendező, Greg Berlanti.

A dolgok még jobban összekuszálódnak

A dolgok aztán, ahogy az Hollywoodban menni szokott, még jobban összekuszálódnak, mert mindkét mostohaszülő éppen a karrierépítés kellős közepén van, egyikük étteremtulajdonos wannabe, másikuk főszerkesztő aspiráns, úgyhogy a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy egy ilyen kisgyerekkel nehezített pályán próbáljanak boldogulni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra