Tanúkat keresnek a Kamrában!

A Tünet Együttes 2007-ben bemutatott, itthon és külföldön is közönség- és szakmai sikert aratott „zenés-táncos kihallgatása”, az Alibi 2010 novemberétől a Katona József Színház Kamrájába költözik.

November 9-én este mutatkozik be először új helyén, a Katona József Színház Kamrájában a Tünet Együttes Alibi című előadása.

A Szabó Réka által rendezett produkció premierje óta jelentős hazai és külföldi karriert futott be: 2007-ben meghívást kapott a Kortárs Drámafesztivál magyar programjába, 2008-ban elnyerte az Alternatív Színházi Szemle fődíját, a debreceni Deszka Fesztiválon pedig a „Leghumorosabb pillanatért” járó Forgách-díjat zsebelhette be.

Az előadás külföldön is sikeresen szerepelt különböző fesztiválokon, beválogatták a Festival Theatre European Regions programjába, a bécsi Mitteleuropaisches Theaterkarussel Fesztiválra és a szabadkai Desiré Villamosa programsorozatba.

A humoros, groteszk önvizsgálat-revüben a különleges technikai megoldásokat kedvelő Tünet Együttes egy speciális tükörfal segítségével teremti meg azt a vívódásokkal teli belső világot, amelynek elfojtására, titkolására folyamatosan „alibit” gyártunk. Miközben a saját nevükön szereplő előadók (Gőz István, Kövesdi László, Nagy Andrea, Szabó Márta, Szandtner Anna, Szász Dániel) a zenés-táncos kihallgatás során magukról is vallanak, a néző a saját tükörképével is farkasszemet nézhet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra