E heti összeállításunkkal azoknak igyekszünk segíteni, akiknek még nem volt alkalma a konyhaművészet minden zegzugát feltérképezni, és aggódnak az egészben sült húsok, csomós mártások, kelt tészták és más, elsőre bonyolultnak tűnő fogások elkészítése miatt. Ha te is egyszerűbbre vennéd az idei karácsonyt, csekkold e heti menütippjeinket – ezekkel nem kell majd sok időt töltened a konyhában.
Előétel
Gyors előételtippet keresel? Egy kevés füstölt lazacból és natúr sajtkrémből készíts a klassz, mákos kekszek tetejére egy gyors pástétomot, ami még finomabb lesz, ha egy kevés snidling vagy bazsalikom is jut a keverékbe. A maradék adag kekszekből tökéletes vendégváró és délutáni nass lehet.
Leves
Nemcsak ünnepekkor imádjuk a gesztenyét, és nem kizárólag levesben, de ez a kombó talán a legjobb, ami a kedvencünkkel történhet:
Főétel
Ha valami egészen rendhagyót készítenél, gesztenyés tésztát dobj össze hallal vagy chorizóval, ha pedig gyorsan túlesnél az előkészületeken, legyen a főétel egy narancsos lazac:
Desszert
Igazi retró finomság a rumbaba, ami úgy hangzik, mint egy bonyolult, külföldi édesség, amit csak mestercukrászok készíthetnek el. Nyugi, ha képes vagy egy muffint összedobni, ez is simán menni fog.

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés