bucs-leadBudapest az angol legény-  és leánybúcsúk kiemelt célpontja: a fiúk körében jelenleg a topless bowling a menő, a lányok azonban gyakran visszarettennek a péniszre húzott elefántos zoknitól, és inkább egy romantikus táncra fizetnek be.

cikk-tipus-altalanos 

A legénybúcsú már unalmas leszbi show-val, vonzóbb, ha a félmeztelen lányok iszapbirkóznak vagy velük bowlingoznak, az angolok erre fizetnek be a legszívesebben. A szigetországi fiatalok számára a legény- és leánybúcsúk célországa, pontosabban városa Budapest – állítja Szabó Roland, a Harashow Kft. tulajdonosa. Mivel a gazdasági válság a magyar fiatalok szórakozási lehetőségeiből is visszavett, a cég az angol piac felé nyitott. 

Angliában ugyanis létezik egy íratlan szabály, miszerint a házasság előtti nagy bulit más országban illik tartani. Jönnek is, és nemcsak a jobb módú fiatalok, hiszen egy angol munkásnak sem jelent gondot a budapesti görbe éjszaka költsége. Az alacsony árak, az egész éjszaka nyitvatartó szórakozóhelyek, no meg a szép lányok felettébb vonzóak.... 
 

Szexmentes topless

A sztriptíztáncosnők, a leszbishow tényleg csak alap, és már kicsit unalmas, még annak ellenére is, ha a két gyönyörű lány egy Dunán ringatózó luxushajóban nyelvvel kényezteti egymást, alig egy karnyújtásnyira a házasság előtt álló vőlegénytől és barátaitól. Mert a buli helyszínéül nem csak jól menő szórakozóhelyet lehet választani, hanem hajót vagy beltéri úszómedence partját is. Csak a pénztárca szab annak határt, hogy milyen erotikus showműsor emelje az éjszaka hangulatát. A topless dj is megoldható.

Azok, akik ilyen műsort rendelnek, szívesen viccelik meg a vőlegényt azzal, hogy először a várt szexbomba helyett egy 150 kg-os hölgy érkezik, ám a duci szépségek is tudnak meglepetést okozni. Gond nélkül mennek le spárgába. Miután a nehézsúlyú műsor véget ér, következik az álomnő – és ez akár szó szerint is érthető, ugyanis a legtöbb felkérést azok a táncosnők kapják, akiket korábban a felnőtt filmek világából ismertek meg a férfiak.

Sok fiútársaság számára vonzóbb, ha a félmeztelen lányok iszapbirkóznak, paintballoznak vagy bowlingoznak velük. A legénybúcsúk legnépszerűbb programja mostanság a topless bowling. 
 

bucsu-1

A péniszén elefántos zokni

Szabó Roland szerint egyértelműen legénybúcsúra kapnak több megrendelést, de azért a lányoknak szóló programok is széles skálán mozognak. Harmincezer forintért már a menyasszonynak is kérhetnek egy izmos, jól ápolt, erotikusan mozgó fiút. A tapasztalat az, hogy a chippandale show-n jobban szórakoznak a barátnők, mint a fülig szerelmes menyasszony.

Gondoljunk csak bele, ott ül a kör közepén egy fiatal lány, aki hinni akarja, hogy valóban létezik sírig tartó hűség, erre jön egy vadidegen férfi, aki az ágyékához húzza a fejét, hogy megmutassa a péniszére húzott elefántos zokniját. 

Talán hozzám hasonlóan gondolkoznak azok a barátnők is, akik az esküvő előtti utolsó, szingli hétvégre inkább képzett táncost rendelnek a jó ismert szombat esti tévéműsorban szereplő versenyzők közül. Ilyen esetben az első tánc természetesen a menyasszonyé, utána pedig a társaság tánctanítása következik. 

De ennél is újabb trend a lányok körében a nagykosztümös buli, amikor is a jelmezkölcsönző felé veszik az irányt, és királynőnek öltözve táncolják át az éjszakát. Izmos fiúk helyett pedig profi sminkest, fodrászt vagy jósnőt rendelnek.

 

Blogmustra