A fanszőr divat hatására a csupasz Vénusz-dombból kilógó kisajkaktól már az ártatlan tinilányok is szeretnének megszabadulni - van, akit osztálytársnői cikiztek el a műtőig...

cikk-tipus-altalanos

Tinik a műtőben

Megdöbbentő „trend” terjed civilizáltnak mondott világunkban. Angliában tizenéves lányok százával keresik fel az intim plasztikai sebészeteket, hogy megszabaduljanak kisajkuk kilógó részétől. A kikandikáló szeméremajkak egyeseknél genetikai adottság, míg érettebb nők esetében a szülés után alakulhat ki. Nincs ez másként amióta világ a világ. Az öncsonkítást ellenzők a brazil gyanta (amikor teljesen csupasz) elterjedésével magyarázzák a kisajkak korrekciós műtétjének népszerűségét.

 

A lányok csúfolták

Nemrégiben mutattak be a Channel 4-on egy dokumentumfilmet Tökéletes vagina címmel. Az alkotásban végigkísértek egy tizenéves lányt, aki azért döntött a műtét mellett, mert osztálytársai kicsúfolták, sőt a fiúk körében is elhíresztelték, hogy mennyire „csúnya” a nemi szerve. Az egyébként kifejezetten szép lány emiatt a „hibája” miatt, kapcsolatot sem mert létesíteni. A tini elmesélte, hogy tornaóra után a zuhanyban hosszasan vizslatják egymást a lányok. Alapkövetelmény, hogy a nemi szervükön egyetlen szőrszál sem lehet, aki nem csupaszítja le magát teljesen, az biztos lehet benne, hogy fazonjáról az egész iskola tudomást szerez. Továbbá az is általános beszédtéma az ifjú hölgyek körében, hogy ki milyen kisajakkal rendelkezik. Az őt ért megaláztatások miatt döntött a műtét mellett.

 

Hat hétig tilos a szex

Dr. Toperczer Zsolt plasztikai sebész, kérdésünkre elmondta, hogy ma már hazánkban sem számít különleges kérésnek az intim plasztikai sebészet, hozzá is fordultak már fiatalabb, gyermektelen hölgyek ezzel a kéréssel. Ő ilyen korrekciós műtétet ugyan nem végez, de számos plasztikai sebész igen. A kilógó kisajkakat sok esetben nőgyógyász kollégái távolítják el. A műtét másfél órás, amit egy hetes gyógyulási időszak követ. Ám a fertőzések elkerülése végett hat hétig tilos a szexuális élet. Egyébként a kisajak eltávolítása semmilyen élvezettől nem foszt meg, kizárólag esztétikai változást okoz.

 

A Plaboy első számában

Értem én, hogy az erotikus iparban is létezik divat, és azt is elfogadom, hogy aki ilyen szakmát űz, annak minden írott és íratlan szabálynak meg kell felelnie. Megjegyezem, a Plaboy legelső számában szereplő hölgy kisajka is kilógott, és érdekes módon az akkor senkit sem zavart. De az felfoghatatlan, hogy az első szerelem előtt álló lányok, miért a műtőt keresik fel az első együttlét előtt? Egyáltalán ki alakítja a divatnak e speciális szegmensét?

Folytatjuk...

 

Mustra