Ondógondok

ondogondokAmikor K. minden bevezetés nélkül elővette az ondóproblémát, és azt, hogy pontosan hol nem bírja a csaja, azt hittem, az orromon jön ki a kávé – valami ártalmatlan, megcsalós dologra vártam, köhögtem is párat, de ha ez, hát legyen ez.


Egyik gyerekkori barátomban nagy a késztetés, hogy szexuális eredetű problémáit velem egyeztesse. Hozzám jön, ha a csaja kiveri a hisztit, ha becses tagja begyullad, ha erotikus ajándékot akar vásárolni, de velem beszéli meg azt is, hogy néha problémás a merevedés. Ilyenkor mindig úgy érzem, nem nagyon vesz nőszámba. Mintha nekem is fütyim lenne. Tipikus „férfikérdéseivel” gyakran kiveri a biztosítékot, ilyenkor sokat vitatkozunk, ennek ellenére jóban vagyunk, kéthetente egyszer felugrik hozzám, elfekszik a kanapén, és csak beszél.

Két napja megint itt volt. Néhány érdeklődő kérdés után szereti egyből a közepén kezdeni. Beront a nappaliba, és minden átmenet nélkül küldi. Aktuális probléma: a csaja nem bírja az ondót. Nem mehet se az arca, se a szájba, sőt, le sem nyeli. Első pillanatban azt hittem, az orromon jön ki a kávé. Valami ártalmatlan, megcsalós dologra vártam, köhögtem is párat, de ha ez, hát legyen ez. Ahogy előadta, éreztem, nagyon nagy probléma ez. Nem mondta ki, de éreztem, valami megalázó élménye lehetett, a barátnője vagy visszautasította, vagy rosszul lett a tapasztalástól, nem tudom, de valami történt. Egója sérült.

Tizenöt percen keresztül szünet nélkül mondta a magáét, idegesen, impulzívan, mintha valami államtitokról vagy gyógyíthatatlan betegségről lenne szó. Szerinte az ondóban nincs semmi rossz, az testének olyan természetes része, mint a könny, a nátha vagy a vizelet. Belőle jönnek azok is. Érvei hallatán éreztem, kutakodott a témában, beírhatta a Google-ba. Olyan adatokat hozott fel, hogy nem hittem a fülemnek. Ez az óriásember, aki a Nemzeti Sporton kívül talán a Kincskereső kisködmönt olvasta utoljára, most olyan adatokkal jön, hogy az ondó C- és B12-vitamint tartalmaz, de van abban foszfor, fruktóz, tejsav és cink is – igaz, azt már homály fedi, hogy ezeket eszik-e vagy isszák. Barátunk tudta azt is, hol termelődik a forró nedv, meg annak is utánanézett, hogy ízét, színét mi befolyásolja. Amit pedig konklúzióként sikerült kisütnie: az ondó ennyi csuda jó összetevővel kimondottan egészséges, ezért végképp nem érti, miért kell tiltakozni ellene.

A beszélgetésből kiderült, ezt a gigantikus problémát leszámítva, tulajdonképpen minden jól működik közöttük, igazán szeretik egymást, a szex is nagyon jó. De ez most kardinális kérdés. Meg kell oldani. Rákérdeztem, miben látja a megoldást. K. rávágta, valahogy meg kell értetni a csajjal, hogy ez fontos egy férfinak. (Na itt kezdett el nagyon érdekelni a téma.) Miért is fontos? Most már én bombáztam a kérdéseimmel. Szerinte azért, mert a pillanat, amikor a nő arcára, szájába érkezik a forró nedv, része a teljes bizalomnak, az elfogadásnak. Ezzel a nő azt mutatja a férfinak, hogy minden egyes porcikáját imádja, szereti. K.-t elnézve, valahogy túl költőinek hatott ez az érv. Finoman rávilágítottam, ennyi erővel beszélhetnénk a vizeletről is. Érvem nem volt túl diplomatikus, K. kiakadt.

Valahogy azt éreztem, esetében szó sincs olyan emelkedett dolgokról, hogy bizalom meg odaadás, egyszerűen a szex a lényeg, annak is egy szabad, állatias dimenziója, amelyben összekeveredik a szerelem, a pornó, a fétisek. Képtelen épkézláb magyarázatot adni, miért fontos számára ez az egész, egyszerűen egy izgalmas pillanatról van szó, amelynek gondolatától teljesen begerjed. Nem megalázni, megjelölni, kiszolgáltatni akar ezzel az aktussal – zéró érzelmi intelligenciájával ez meg sem fogalmazódik benne –, egyszerűen csak lázba jön a dologtól. Ettől sül el.

Próbáltam K.-val megértetni, a szexuális szabadság lényege pont az, hogy azt csinálunk az ágyban, ami jólesik – se többet, se kevesebbet –, és ha kedvesének ez túl sok, akkor butaság volna erőltetni. Nem lehet a témában feketén-fehéren gondolkodni. Nem attól belevaló a nő, ha orrba-szájba nyel, sokkal inkább attól, hogy élvezi, elfogadja saját szexualitását, egészségesen nyitott az új dolgokra, amibe vagy belefér az ondó, vagy nem. K.-t sajnos nem sikerült meggyőznöm, mindössze arra tudtam rávenni, beszélgessenek és finoman boncolgassák otthon a témát, arany középutas megoldásként pedig vegye célba a köldököt.

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

Oszd meg másokkal is!
Mustra