Zanza!

szexpartner-kalkulatorEgy online kalkulátor segítségével a szexpartnerek száma alapján kiszámítható, hány emberrel szexeltél közvetetten – előre jeleznénk, túl magas szám esetén a kalkulátor kiakadhat.

cikk-tipus-jegyzet

A szex pillanataiban baromi nehezen működik a felelősségteljes gondolkodás. Ilyenkor millió más dolga van az embernek. Csüngni a másikon, szorítani, tapogatni, vetkőztetni, szimatolni, becézgetni, nézni, sóvárogni, levegőt venni, tépni, karmolni, harapdálni, csókolni, szívni, masszírozni; isten tudja, csak mennyi mindent kell ilyenkor tenni. És ha mindez nem vágná haza így is eléggé a figyelmet, nem árt, ha az a gondolat is felkúszik az agyba, hogy gumit is kellene húzni.

Mi ez az egész?

A Lloydspharmacy megbízásában a YouGov közvélemény kutató cég hatezer szexuálisan aktív – tizenhat év fölötti – embert kérdezett ki szexuális szokásairól, többek között pedig a szexuális partnerek számáról. A szakértők tizenhét korosztályt különítettek el egymástól, majd kiszámolták, az egyes korosztályokhoz átlagosan hány szexpartner köthető.

Eztán ha valaki betáplálja az üres mezőkbe a partnerek életkorát, a program működésbe lép, és az adatbázisból kiszűri, adott szexpartnernek átlagosan hány szexpartnere volt, ezeknek a szexpartnereknek további hány, és így tovább. Az eredmény pedig egy csillagászat összegi lesz, amitől az ember előbb egy finom lefolyású sokkot kap, és vagy elgondolkodik vagy nem.

Az évről-évre kiadott statisztika adatok azonban bizonyítják, a nemi úton terjedő betegségek száma egyre nő, vagyis az emberek durván nagy százaléka nem foglalkozik a második kérdéssel. Elhagyja a gumit és a védekezés további alternatívái mellett dönt/nem dönt, és bízik saját szerencséjében, a másikban vagy a jóistenben. (Itt és most ne is beszéljünk arról, hogy a gumi se véd meg mindentől).

De mit lehet tenni, amikor ott vannak azok a pillanatok, amikor fel se ocsúdsz rendesen, és egy szempillantás alatt testedbe hatol az idegen – a gumi meg a védekezés gondolata pedig annyira távoli és valószerűtlen, amennyire valószerű a másnapi viszketés, égés vagy a fájdalom. A rossz élmény emléke azonban viszonylag gyorsan feledésbe merül, elég gyorsan ahhoz, hogy az ember újra meg újra elkövesse ugyanazt a hibát. Mert nem tanulunk.

A szexuális felvilágosító kampányok azonban a sarkunkban vannak. Haszontalan, kedves vagy sokkoló hirdetésekkel, felvilágosító programjaikkal rémisztgetnek, megelőzésre, tudatosságra buzdítanak – aztán vagy célba érnek vagy nem. Egy ilyen kijózanításra szánt programot kínál most a világháló. A Lloydspharmacy által kifejlesztett program segítségével fél perc alatt bárki kiszámolhatja, közvetetten hány emberrel létesített szexuális kapcsolatot. Ehhez nem kell egyebet tenni, csak számba venni az eddigi partnereket, belőni, az illető mennyi idős volt akkor, majd leokézni, és várni az eredményt.

Kipróbáltam: huszonhét éves vagyok, első szexuális élményem tíz évvel ezelőtt volt, azóta tizenegy férfi volt az életemben. A program tekintetében teljesen mindegy, hogy egyéjszakás kaland vagy hosszú kapcsolat, volt-e gumi vagy sem – csak a számok érdeklik. Ki is hozott egy jó kis összeget. Összesen 9.298.800 közvetett szexuális kapcsolatom volt. Ezzel a giga számmal nem nagyon tudtam mit kezdeni, az agyamba azonban befészkelte magát a gondolat, hány – számomra ismeretlen – ember nyálflórájával, intim nedvével keveredtem.

Képzelőerőmnek se kellett kétszer mondani, lelki szemeim előtt megjelent a tízenegy ex hím, velük szemben pedig kígyózó sorok, nők ezrei vártak a sorukra. De hagyjuk is, vissza a programhoz! Jelezném, a kalkulátor kapacitása véges, akinél a szexpartnerek száma meghaladja az ötvenet, az meg se próbálja, a rendszer jelzi: a számítást nem tudja végrehajtani.

 

A szexpartner-kalkulátor

 

cikk-tipus-linkek

Díványakrobata - önkielégítés a kedvessel
Felpróbáltuk a G-pont vibrátort
Blogmustra