Lulu randizik: Ennyi volt, befejeztem!

luluov_mKemény munkám volt abban, hogy magamat újra kívánatos nőnek tartsam. Palkó pedig pont ebbe trafált bele, vétlenül - mondja Lulu. Az eddigi legígéretesebb ismerkedés után hősnőnk övön aluli ütést kapott a sorstól. Lulu társat keres, utolsó rész.

Gábor után egyre kedvetlenebbül böngésztem a jelölteket a világhálón. Elgondolkodtam azon, hogy csak nekem nem sikerül? Valamit rosszul csinálok tán? Levelezni továbbra is leveleztem néhány kedves pasival, de egyre kevésbé éreztem értelmét az egésznek. Közben a jó idő is beköszöntött, és nem volt kedvem a laptop előtt ülve tölteni az estéimet. Kebelbarátném egy nap azzal hívott fel, hogy a párjának van egy szingli kollégája, és kitalálták, hogy elhívnak bennünket egy közös vacsorára. Hátha megleljük egymásban az igazit. Rákerestem a srácra, és egész szimpatikus darabnak tűnt. Szépen felöltöztem hát a randira, és kíváncsian vártam a fejleményeket.

Egy kellemes spanyol étteremben töltöttük az estét, ami rendkívül jól sikerült. Örültem magamban, hisz Palkó jó társaságnak bizonyult, igaz, volt benne valami furcsa. Keveset mosolygott, és valahol mélyen szomorúnak tűnt. Ennek ellenére, vagy pont ezért, kíváncsi lettem rá. Hagytam hát a randivonalas leveleket, hadd várakozzanak. Másnapra meg is beszéltünk egy jó mozizást.

Randi és Jackson

Egy habkönnyű romantikus vígjátékot választottunk, ami Palkónak is tetszett. Utána éjfélig beszélgettünk egy szabadtéri romkocsmában, én pedig bizakodva mentem haza. Ettől kezdve elválaszthatatlanok lettünk, minden nap látni akart. Én pedig majd kiugrottam a bőrömből, és egy kicsit talán bele is zúgtam. Jó pár randin túl voltunk már, amikor megkérdezte, hogy van-e kedvem táncolni menni. Persze hogy volt. A Holdudvarban roptuk éjfélig, majd néhány pohár bor és áttáncolt Jackson szám után hazafelé vettük az irányt.

Irány az ágy

Kellemes hangulatban dőltünk be az ágyba, de ő hosszú csókolózás után sem erőltette a szexet. Én viszont már túl voltam azon a ponton, hogy megálljak. Legnagyobb döbbenetemre azonban nála semmi sem mozdult meg. Férfiassága némán pihent, bárhogy igyekeztem felébreszteni az alvó oroszlánt. Egy idő után feladtam. Szomorúan felültem, és azt mondtam, semmi baj, ez mindenkivel megesik. Ő viszont megköszörülte a torkát, és közölte velem: évek óta gyógyszert szed a magas vérnyomására, és szinte sosincs erekciója. Másfél éve nem volt nővel, és ez az egész nem az én hibám. Bocsánatot kért, hogy nem mesélt korábban róla. Megpróbálta, hátha velem sikerül. De már mindegy volt.

Rossz emlékek

Sírva fakadtam, hisz a sztori bennem régi, rossz emlékeket ébresztett. Exem ugyanis hónapokig nem nyúlt hozzám, mert nem kívánt. Kemény munkám volt abban, hogy magamat újra kívánatos nőnek tartsam. Palkó pedig pont ebbe trafált bele, vétlenül. Megköszöntem az őszinteségét, és rájöttem, ezúttal nem én vagyok kevés. Segítettem neki orvost keresni, majd útjára bocsájtottam. Ezután végleg eldöntöttem: jó időre búcsút mondok a pasizásnak. Elegem lett, és letöröltem magam a Randivonalról is. Azt hiszem, rám fér egy kis pihenés ezek után. Viszlát pasik, viszlát netes párkeresés!

cikk-tipus-linkek

Új test, új élet: jöhet a randizás!

Nesze neked első randi!

Elájult, csak nem tőlem

Sokkterápia a leves fölött

Lulu randizik: Más terhét nem cipelem!

Lulu randizik: Vonzalom a masszázságyon

Lulu randizik: A barátnőm buktatta le a pasit

Oszd meg másokkal is!
Mustra