Zanza!

Orvosi feljegyzések, fórumok hozzászólásai szólnak arról, mi történik, ha az ember kicsit átlépi a szexuális korlátokat, és a hétköznap legegyszerűbb és legártatlanabb tárgyait szexuális vágyainak szolgálatába állítja.

cikk-tipus-hotsztori

 

Nőként értelemszerűen testébe helyezi, aztán esetleg csak orvosi segítséggel lehet onnan eltávolítani. Az ilyesféle szexuális balesetek listája végtelen, és főleg elképesztő.

Kár volna titkolni, mindenki tudja, milyen az, amikor nagyon nem megy a felelősségteljes és józan gondolkodás. Ott van az a pillanat, amikor bekattan valami elképesztő, ami adott szituációban rettentően izgalmas: muszáj kipróbálni, felhelyezni, bedugni, mozgatni. Így tettek civilizált és civilizálatlan elődeink, és így tesz a 21. század felvilágosult embere is. Legyen szó az elektromos fogkeféről vagy sárgarépáról, egyszer az életben mindenki megtalálja a maga pajzán eszközét, amit aztán vagy fel/behelyez vagy csak fantáziál róla. Egy biztos, orvosi feljegyzések bizonyítják, a tárgyakhoz, mint szexjátékokhoz való vonzalom kortól és nemtől független, nagyon gyakran pedig a szexuális unalom motiválja.

 

Ceruzák, gyertyák, golfütők és társaik

A teljesség igénye nélkül, a nők által használt leggyakoribb, a háztartásban fellelhető segédeszköz maga a banán, ami egyértelműen fallikus formája és mérete miatt válik olykor ellenállhatatlanná. Az egzotikus gyümölcs mellett közkedvelt a répa, az uborka és a cukkini is. A keményebb – fém, műanyag és az üveg alapanyagú – termékek sorában dobogós helyet foglalnak el a tollak, ceruzák, a gyertyák, evőeszközök, a fogkefe, a kötőtű; de a gyönyör áldozata volt már számtalan parfümös üveg, spray-s flakon, vagy üdítős üveg. A szerszámos készletből előkerült már a csavarhúzó, a fuvolatokból maga a fuvola, míg a zenekedvelők mellett az igazán sportosak tenisz-vagy a golflabdával játszadoztak. A lista leghajmeresztőbb eleme a játék baba, a virág és a gally. Ilyen és ehhez hasonló tárgyakat halásztak már ki női nemi szervből, méhből, húgyhólyagból és a végbélből.

 

Inkább szexshopba járj!

A téma lehet akár a mókás is, feltéve, ha a kísérlet alanya ép bőrrel megússza a játékot, és nem a sebészeten vagy a proktológusnál köt ki. Nagyon sokan ugyanis egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy az egyes tárgyak milyen veszélyeket rejtenek magukban. Az üveg alapú eszközök könnyen eltörhetnek, a szilánkok komoly vérzést okozhatnak, a fallikus gyümölcsök, bár vonzóak, felületük rendszerint vegyszerrel kezelt, és piszkos. Dezodorok, parfümök esetén a kupak leválása okozhat nagy galibát, míg az élesebb eszközök (csavarhúzó, evőeszköz) a belső sérüléseket okozhatnak.

Sokan megfeledkeznek, vagy nem számolnak azzal, hogy a hüvely és a végbél mozgása magába szippanthatja az adott tárgyat – amit aztán tényleg csak a szakember tud kihalászni. (Az análvibrátorokat nem véletlenül látják el külön talppal, ennek köszönhetően a végbél nem tudja elnyelni a tárgyat). Aki azonban mindezek ellenére nem tud ellenállni egy formás golfütőnek, legalább húzzon rá gumit!


cikk-tipus-linkek

Mariann a Footswingers Klub tagjai közé tartozik – pontosabban azok közé a nők közé, akik imádják, ha egy férfi lázba jön a talpa, lábujjai kényeztetésétől. | A lábpetting művészete

 

Blogmustra