Zanza!

Ókori bölcsességek az ex-szel való ágybabújás és a sör összefüggéseiről, valamint egy ritka pillanat, amikor Jézus egy mell takarásában beismeri: félreértjük a paráználkodásról szóló részeket.

cikk-tipus-hotsztori

Z telefonszáma évekig megvolt még azután, hogy szakítottunk. Gimis ügy volt, akkoriban kellemes pár hónapot töltöttünk együtt. Nagyon tudott szeretni, különben meg egy ritka jó humorral megáldott, szerfölött tüzes lány volt. A vonalai meg...

Kapcsolatban valahogy nem klappoltunk, de egy-egy jóleső dumálgatás, sörözés a Tótkocsmában, vagy röhögés a körúton sétálva elcsattant még évekkel azután is, hogy szétbútoroztunk. Ő is ment a maga útján, én is a sajátomon, időnként meg találkozás... ahol azért a vonalait is mindig szemrevételeztem, és azok tényleg rendben voltak továbbra is. 

Aznap B-vel, az auktuális csajommal késő délután óriás veszekedést bonyolítottunk. Alapvető megnemértésben szenvedtünk. Már régóta. Elviharzottam otthonról, és akkor még nem sejtettem, hogy az estének később még bizonyos szakrális vonatkozásai is kerekednek.

A péntek esti belváros viszonylagos fülledtsége gyógyászati célú sörfogyasztásra sarkallott, és én maghajoltam a nagyobb erők akaratának. A sörfogyasztás és az exek kapcsolata már az egyiptomi kultúrában is ismert összefüggés volt. Rávilágít, hogy házastárssal történt veszekedéseket követően annak valószínűsége, hogy nem találjuk magunkat valamelyik ex-ünk ágyában, megegyezik az elfogyasztott sörök négyzetének reciprokával. 

B-vel nagy veszekedés volt, így Z már a második sörnél megjelent. Szőke volt, mint mindig, gyönyörű, mint mindig. A harmadik sörnél már előttem sem volt kérdéses, mit is takar az ókori meglátás.

Valószínűleg Z is elmélyedhetett az egyiptomi kultúrában, mert a söröző homályában egyre közelebb tolta arcomhoz az arcát, mígnem már éreztem a számmal a leheletét. Néha megérintett, végigsimított rajtam mint anya a "mami pici fia" combján... Flört, könnyű beszélgetés, Z igazi gyógyír volt.

Aztán egyszer csak mélyen a szemembe nézett, és komoly arccal fölráncigált a söröző pincehelyiségéből. Kimentünk a parkba, ahol Z - hogy eloszlassa az este további kimenetelével kapcsolatos bárminemű bizonytalanságomat - lovaglóülésben az ölembe ült a padon. 

Aznap este még két megfigyelést tettem. Az egyik merőben természettudományos jellegű, a másik kimondottan a szellemvilágra vonatkozó. Az első észrevételem az volt, hogy a szexuális energia fényelhajlást okoz. A ma létező anyagmodellek segítségével a jelenség ugyan nem magyarázható, de ettől még megfigyelhető. Nyilvános helyen szeretkezve egy közepesen forgalmas, és nem különösebben sötét park - a fénysugarak elhajlása következtében - végtelenül távolinak, aprónak, jelentéktelennek, elmosódottnak látszik a benne sétáló alakokkal együtt. Talán ez segít nem észrevenni, hogy azért kicsit ciki egy padon...

A másik megfigyelés a magasból érkezett. Épp Z formás, kerekded melleinek szívogatásával voltam elfoglalva, amikor észrevettem, hogy maga Jézus kacsint le szemérmetlenül a parkban tornyosuló templom keresztjéről. Egy pillanatra azt hittem, káprázik a szemem, de nem... Azt suttogta, hogy elfelejtett annak idején bővebben szót ejteni a paráznaságról szóló parancsolatról, de nagyon félreértjük. Megnyugodtam, és így a fényelhajlásra is érkezett félig-meddig válasz, még ha a túloldalról is.

B-vel másnap reggel szakítottunk. Valahogy Z és a fülledt péntek pontot tett a halódás végére. Hogy mi a taulság? Talán annyi, hogy ha egy mell sziluettje mögül Jézus kacsintgat feléd, és az nem a csajod melle, jobban teszed, ha elgondolkodsz a kapcsolatodról.

 

Exek:

T-vel tavaly szakítottunk, mert megőrjítettük egymást - azóta néha besétál a lakásomba, megszendvicsezik, jön az ölelés, ellazulás, kitárulkozás, és reggel megint nem bírom elviselni. | Az ex, aki mindig visszatér

A borotvában hitt, csak egy vékony csíkot hagyott a szeméremdombján, ami azt szimbolizálta, hogy az orgazmus közeledtével muszáj volt szorosan összeszorítania a combjait – a buddhizmus talán ezt nevezi keskeny ösvénynek. | A megcsalás módjai – a párhuzamos


Blogmustra