hot-leftSok mindenről lemaradtam már ebben az életben, de hogy a szüzességem elvesztését is sikerüljön elbaltázni, ez azért keveseknek adatik meg – de ahogy arról az ágy mellett elszórt gumik árulkodtak, legalább védekeztünk.


Beleszerettem. Nem bírtam ellenállni. Szabályosan felkínálta, kellette magát. Tenyérnyi piros lakk, négy centis, karcsú sarok, kivágott orr, ötvenszázalékos leértékelés. Muszáj volt megvennem. Ebben a tűzpiros szerzeményemen tipegtem a Károly körúton, amikor az egyik oszlopon egy ismerős plakát kúszott be látómezőmbe. Tíz éve mindig egy és ugyanaz a fotó, ugyanazok a betűk, ugyanaz az idétlen művésznév. Egy rég elfelejtett dj-ről van szó, arról a férfiról, akivel először bújtam ágyba. Ő volt nekem az első – amit azóta sem bocsátottam meg neki.

Ahogy minden érésben levő tinilány, úgy én is gyakran elképzeltem, milyen lesz majd, ha először ér hozzám „úgy” egy férfi. Akkoriban a falu tűzoltója volt számomra az isten, és kizárólag vele tudtam elképzelni a szeretkezést. Arról álmodtam, hogy hosszú hónapokon át udvarol majd, moziba visz, májusfát állít, együtt megyünk falubálra (vagy mire), hosszasan csókol a sötét kapualjban, majd habosra vert, tollal bélelt dunyhák ölelésében válunk eggyé.

Tizenöt-tizenhat lehettem akkor, kicsit később értem, mint a kortársaim, de nem bántam. Genetikailag örökölt büszkeségem nem engedte, hogy egy semmirekellővel adjam össze magam. Vártam hát türelemmel. Hátha nekem is eljön a tűzoltó. A barátnőim már javában túlestek az első alkalmon. Kosáredzések után osztottuk meg egymással szerelmei életünk legapróbb rezdüléseit. Ezeken az estéken tudtam meg, létezik dupla falú szűzhártya, van olyan, hogy korai magömlés és körülmetélt férfi. A lányok azt is elmesélték, hogy az ondótól meg lehet vakulni (mosoly), és nagyon nagyon ciki, ha szőrös a szeméremtest.

Az első szexuális élmények között voltak meseszép, igazi puncsízű történetek, meg nagyon bizarr, sírós, véres sztorik. Én nem meséltem túl sokat. Nem volt mit. De nem bántam, nagyon éreztem, nekem különleges lesz. Ez nem lehet kérdés. (Akkor még nem sejtettem, mennyire tág fogalom az, hogy különleges).

Aztán az idő csak telt. Meg telt. És telt. A kosárcsapatban minden valamirevaló lány nővé érett, csak én nem. Ráadásul a tűzoltó is végleg elúszott, teherbe ejtette a postás lányát. Nagyon gyászos pillanat volt ez. Romokban hevert minden illúzióm. Akkor eldöntöttem, engem ez az egész szex úgy, ahogy van, nem érdekel, csinálja, aki akarja, én inkább úszni járok.

Mint oly sok esetben, a sorsom itt is átvette az irányítást, és akár akartam, akár nem, elérkezettnek látta az időt, hogy az én liliomaimat is jól agyontapossa valaki. Tizenhetedik születésnapomat ünnepeltük a csajokkal a szomszéd város egyik ultramenő diszkójában. Forró nyári este volt, edzés után voltunk, és csak arra emlékszem, rettentő szomjas voltam – és elkövettem egy végzetes hibát: ásványvíz helyett vodka-martinivel csillapítottam szomjamat. Ittam, mint a vizet, az alkohol meg alattomosan hatott. Meg sem vártam, hogy tizenhetedik alkalommal is megszülessek, állítólag a gyertyákat se sikerült elfújni, félóra leforgása alatt szétcsaptam magam.

A történetben itt és most tíz óra képszakadás következik.

A következő emlékem az volt, hogy kinyitottam a szemem, és egy ismeretlen izmos vállról egy hatalmas tetovált indián bámul vissza rám. Gyorsan belenyomtam fejemet a párnába, hátha csak délibábot látok. Aztán újra felpillantottam. Az indián még mindig ott volt. Sőt, ahogy a takaró feljebb emelkedett, a lapockán Szűz Mária is előbukkant, egy vadnyugati filmbe illő rózsás pisztoly kicsit lejjebb, de volt ott valami inkaszimbólum is, gerince vonalán pedig kínai írásjeleket találtam. Libabőrös lettem. Felkészültem a legrosszabbra. Óvatosan letoltam a takarót a fejéről, és abban az átkozott pillanatban megállt bennem az ütő. Ami fogadott, nagy csalódás, egészen pontosan sokkoló volt. A diszkó lemezlovasának borostás profilja lapult a takaró alatt. Nem akarom lesújtó szavakkal illetni őt, felesleges volna, a lényeg, ez az alak szöges ellentéte azoknak a férfiaknak, akik a dunyhás verziómban szerepet kaphattak volna.

Nagyon letörtem, aztán csak néztem azt a férfit, aki soha nem kerül bele rózsaszín kötésű naplómba, akiről egy árva szót sem szólok majd a barátnőknek, ha meg egyszer lányom lesz, és megkérdezi, milyen volt számomra az első alkalom, szemrebbenés nélkül szembehazudom. Ezt mindörökre eldöntöttem. Sajgott a szívem. Semmi nem úgy történt, ahogy azt megálmodtam. Piszkosul éreztem magam, egy igazi szerencsétlennek. Ami a legrosszabb volt, hogy nem emlékeztem az egészre. Nem tudom, hogy mit tettem, hogyan, hogy jó volt-e, hogy sipítoztam-e vagy csendesen élveztem. Egyáltalán, magamnál voltam?! Vibráltam? Remegtem? Vagy görcsös voltam? Isten a tanúm, sok mindenről lemaradtam már ebben az életben, de hogy a szüzességem elvesztését is sikerüljön elbaltázni, ez azért keveseknek adatik meg. De ahogy arról az ágy mellett elszórt gumik árulkodtak, legalább védekeztünk.

Nem sokkal később ő is felébredt, és önelégült képpel vigyorgott rám. Mély szexuális tapasztalások nélkül is tudtam, jó éjszakája volt. Csak ennyit mondott, „Morning, Baby!”. Elkezdett idétlenül kacsingatni, majd minden átmenet nélkül megkereste meztelen testem a takaró alatt. Bal kezével rutinosan a mellemet masszírozta, manikűrözött ujjaival a mellbimbómon vert valami belső ütemet.

Beszélgettünk egy keveset, majd megkérdezte, mikor voltam utoljára pasival, múlt éjjel ugyanis meglehetősen merev voltam. Mondtam neki, hogy ő volt az első. A körülményekre való tekintettel őszinte kijelentésem annyira röhejesen és valószerűtlenül hangzott, hogy egyből kiröhögött, nem vett komolyan, majd ugyanezzel a lendülettel szó nélkül a takaró alá kúszott. Nem tiltakoztam, dühös kíváncsisággal vártam, hogyan sodor extázisba ez az állat. Azt gondoltam, ha már egyszer itt vagyok, én bizony haza nem megyek egy orgazmus nélkül.

Indiánunk alig negyedóra leforgása alatt bemutatott nekem egy halálosan unalmas forgatókönyvet: fülnyálazás–bimbónyalás–egy kis kitérő a köldök körül–csiklómasszázs–kiadós nyalás–gumi felhúz… Ááááá! Óóóóó! Jó, jó, jó! Most! Most! Most! Bummmm! Shhhhhhhhhhhhh! Mr. Borosta megtöltött egy újabb óvszert, én meg csak néztem magamat a plafonra erősített tükörben, és ismét csak megveregettem tulajdon vállamat. Brávó! Brávó! Ezt ismét jól elcseszted!

 

Ha ez bejött, ezeket is szeretni fogod harvey-tól:

Néha megőrülsz, kikapcsol az agyad józan fele, és valami olyat teszel, amit legvadabb álmodban sem tudtál elképzelni: miközben laposra vered azt a férfit, aki egykor padlóra küldött, akkorát élvezel, mint még soha. | Megkorbácsoltam – esküszöm, izgatott

Amikor K. minden bevezetés nélkül elővette az ondóproblémát és azt, hogy pontosan hol nem bírja a csaja, azt hittem, az orromon jön ki a kávé. | Ondógondok

Miután megvallottam neki, mennyire nem érzem magamban a nőt, felállt, és a ruhásszekrény ajtaján található tükör elé húzott, és elkezdett finoman levetkőztetni. | A férfi, aki felkeltette bennem a nőt


Mustra