Kicsit flörtölnél vagy fölszednél egy pasit, de mélyen belül tudod: ha ráéreznél a szemezés lényegére, kinyitnád Pandora szelencéjét… 3 tipp, hogy ellenállhatatlan légy, és megszerezd, akit akarsz – de vajon kapcsolatban elmúlik?

 

szemezz-fokuszNincs pasid, vagy van, de lecserélnéd, vagy le se cserélnéd, csak nagyon bizserget annak a magas olaszos srácnak a nézése. Szeretnél szemezni, de valahogy elidegeskeded, a döntõ pillanatban mindig zavarba jössz, és az öledbe öntöd a kávédat, vagy leejted a telefonodat. Pedig szemezni nem ördöngösség, talán csak a következményeitõl való félelem miatt vált ilyen nehézzé. A Dívány tanácsai, hogy a pupillacsatát – legalább idõlegesen – megnyerd…

1. Szemezz vele, engedd be!
A nézés egyes módozatairól könyvet lehet írni, de ha könyvbõl tanulsz szemezni, úgyis mellélõsz. Ha az ujjad köré tekernéd a pasit, másképp nézz rá. Ne a férfit, hanem az embert nézd benne – engedd összeolvadni a tekinteteteket, élvezd a belsõ bizsergést, de ne vigyél bele hátsó gondolatot. Maradj kíváncsi, mint egy gyerek, legyél tanúja a pillanatnak, maradj mégis kívülálló. 
Élvezd, hogy egy hosszú pillanatig összekapcsolódtok, ízlelgesd õt a tekintetén keresztül. Próbálj ráérezni, milyen ember is õ, milyen belsõ energiái vannak. Ne a testre koncentrálj, ne azt nézd, mit és hogyan csinál vagy mond – nézd õt magát, azt, aki a fekete pupillák mögött lakik. Ne zavarjon, hogy nem illik 3 másodpercnél tovább bámulni valakire, ezt csak azért találták ki, mert ha nem lenne ez a korlát, házasság és párkapcsolat ide vagy oda, naponta kerülhetnél bárkivel tetszõleges közelségbe. 
Érezz rá, ahogy az ártatlan kíváncsiság összekapcsol vele, megszüntetve a köztetek lévõ távolságot. Ne gondolkodj a következõ lépéseden, a következményeken. Egyszerűen figyeld a lényét, és már meg is fogtad õt –- nagyon ritkán kapja meg ezt az õszinte megnyílást.

2. Figyelj rá minden sejteddel!
Ha beszédbe elegyedsz vele, hallgasd, figyeld az egész testeddel, ne csak a szemeddel vagy a füleddel. Nem kell belsõ kommentekkel kísérned a szavait, mert megszakítod a köztetek lévõ áramlást. A figyelem az, amire vágyik, nem pedig az, hogy egyetérts vele, vagy épp kritizáld, amit mond. Az összhang nem a szavakon, hanem a csenden keresztül bontakozik ki – sokkal intenzívebben, mint azt valaha gondoltad volna. A mai rohanó világban nincs idõ arra, hogy egymásra figyeljünk. Ha te mégis meg tudod tenni, unikálissá válsz számára egybõl, mert a figyelmedbõl energiát nyer (www.libri.hu/konyv/momo.html), feldobódik, bizsereg, és érzi, hogy te más vagy. Hadd mondjon bármit, te pedig hagyd, hogy a szavak között valahol a mélyben egymásba folyjatok – és máris visszavonhatatlanul vonzódni kezd hozzád. Ezt keresi, és még csak nem is tudja.

3. Ne tagadd a szexualitásod!
Összekulcsolódik a tekintetetek, és érzed, ahogy a vágy meg-megmozdul benned. Élvezd, de ne fordulj az érzés irányába, maradj közömbös a szexualitás hullámzására. És közben tudd, hogy ugyanez játszódik le benne is: húzod magaddal kis játékod segítségével. Ne akard elrejteni a vágyad! Nem azzal veszed le a lábáról, hogy jéghegynek mutatod magad, hanem azzal, ha kitárod felé a saját emberi érzéseidet, de azok nem sodornak téged magukkal. Ne gondolj arra, hogy a társadalom, a szüleid, a barátaid vagy a kollégáid hogy vélekednek a benned munkáló ösztönökrõl, azok elfojtásáról vagy kiengedésérõl. Így misztikus leszel számára, igazi erotikus NÕ, mert érzi benned, hogy integráltad saját szexualitásodat. Egyszerre láthatja benned a felszabadult és a tudatos lényt, akit nem köt gúzsba az ösztön.

Könnyű és a világ legnehezebb feladata is egyben. Gyakorlás közben derül ki ugyanis, hogy nincs az a jól kézben tartott kapcsolat, ami akadálya lenne két ember összeolvadásának, ha mindkettõ nyitottan viszonyul a másikhoz. A „helyes szemezés” megtanulásával az ember elfelejti az ideges, zavart, „nem megfelelõ szemezést”. Az azonban tovább kísér, és az álomtárs fölszedését követõen sem hajlandó többé visszavonulót fújni. A megfelelõ szemezés elsajátítása sokkal inkább lelki gyakorlat a kitárulkozásra, mint egyszer használatos eszköz egy pasi összeszedésére. Ha igazán jól csinálod, látni fogod, hogy a szexuális energiák efféle megmozgatása örök érvényű és visszavonhatatlan. Ha valami elkezd áramlani, azt egy aláírás és egy templomi holtomiglan-holtodiglan nem tudja többé megakasztani.

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

Mustra