Csak vadidegennel szexelek!

Zanza!

Rita rendszeres látogatója a swingerklubnak, de soha nem kezd olyan pasival, aki egy alkalomnál többet akar – ő kizárólag a szexre hajt, be- és levezetés nélkül. Azt mondja, neki így jó. Swingerklub 2.

A barátaim, kollégáim, ismerőseim szemében én egy szegény, dilis, szingli csaj vagyok, aki a hétvégéit a mamájával tölti, és a barátnőivel jár moziba. A múltkor az egyik céges buliban felajánlotta az egyik kollégám: „Ha szükséged van egy férfira, állok rendelkezésedre." Egy pillanatra elgondolkodtam a dolgon, de nem mentem bele. A szexuális életemnek szigorú szabályai vannak. Nem szexelek ismerőssel. Csak és kizárólag vadidegenekkel. Hogy miért? Megmagyarázom.

A kollégák szerint én vagyok a férfiak álma: szőke, kék szemű, nőiesen domború idomokkal. Nem értik, hogy miért nincs komoly kapcsolatom. Azt szoktam mondani, hogy amióta, nem sokkal az esküvőm előtt, elhagyott a vőlegényem, nem tudok férfira gondolni. Félek a mély kapcsolatoktól. De ez csak részben igaz.

Ez az én furcsa szexuális magatartásom még az egyetem alatt kezdődött. A könyvtárban mindennap velem szemben ült egy srác. Akárhányszor ránéztem, elfogott a vágy. Annyira, hogy alig tudtam koncentrálni a könyvre. Nem voltam belé szerelmes. Csak arra tudtam gondolni, szexelni akarok vele vadul, gátlástalanul. Egyáltalán nem tudtam, mit kezdjek ezzel a vágyammal, ezért bejelentkeztem egy internetes fórumra, ahol szex- és párkapcsolati kérdésekről folyt a vita.

Elég egyértelmű tanácsot kaptam ott: mondjam meg a srácnak, hogy szexelni akarok vele. A legtöbb férfinak bejönnek a kezdeményező csajok. Nem mertem megtenni. Ehelyett megbeszéltem egy találkát az egyik fórumozóval. A randi előtt olyan ideges voltam, hogy azt hittem, visszafordulok, de az izgalom, a kíváncsiság és a nimfomániám hajtott. Út közben csak azon járt az eszem, vajon milyen lesz egy ismeretlen férfival meztelenül…

Egy kávézóban találkoztunk, aztán átmentünk a szomszédos hotelbe. Döbbenetes élmény volt. Később rájöttem, miért olyan jó ez az anonim szex nekem. Azért, mert ha nem ismerjük, és soha nem is fogjuk viszontlátni egymást, akkor nincsenek gátlások. Ez felszabadít és kárpótol azért, hogy néha azt gondolom a szex után: „Most gyorsan el innen!".

A legtöbb férfit itt, a klubban vagy az interneten szedem fel. Mindig más hotelben találkozom velük. Vagy a parkban. Néha az illetőnél otthon, de soha nem nálam. Nemrégiben a patikában találkoztam az egyik alkalmi partneremmel. Egymásra néztünk, udvariasan bólintottunk, és gyorsan tovább mentünk. Tetszett nekem, át is futott a fejemen, mi lenne, ha megkockáztatnék vele egy futó kalandot vagy akár egy kapcsolatot is, mert egyszer jó volt vele a szex… Talán tíz év múlva. Most még élvezem, hogy el tudom választani: az egyik oldalon van a családom, a barátok, akikkel mindig biztonságban és jól érzem magam. A másik oldalon viszont van az anonim, tabumentes szex.

 

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Blogmustra