Az amerikai, a gólya és a dildó

szexfantaziaVajon miről szexfantáziálnak leggyakrabban a nők, és miről
a férfiak? Egy amerikai kutatócsoport – nyilván szigorúan a gyakorlatot véve alapul – összegezte vágyainkat. Szerzőnk viszont azt a pillanatot idézi fel, amikor kislányként először szembesült a nemek különbözőségével, míg szerkesztőnk, a témához kapcsolódva, a dildó kérdésköréről értekezett – szigorúan nem tudományos alapon.

 

Amerikai kutatók megvizsgálták, melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Nincs túl nagy meglepetés, ha csak az nem, hogy a jelek szerint a „szex a kedvessel” vezet. Ez vagy jót jelent, vagy azt, hogy a férfiak idomítása sikeres volt és lezártnak tekinthető. Bővebben a kutatás eredményeiről és a toplistáról itt olvashatsz.


Kapcsolódó jegyzetek:

Na jó, nem a gólya hozza!

Délután a játszótéren gyűltünk köré, gumicukorral csalt magához. A gumicukor hamar elfogyott, de akkor már késő volt, nyakig benne voltunk. Szóval ez az a nagy titok! Nem akartam hinni a fülemnek.


Akarom-e azt a dildót?

A dildóra koncentrálva: a vágyam arra irányult, hogy szerepet cserélhessek a barátnőmmel, és megtapasztaljam, milyen neki ugyanaz az együttlét. A fantáziám ehhez egy metaforát dobott, és erős kétségeim vannak, tudnám-e élvezni, ha a párom a valóságban bontaná ki.

 

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra