diamond-ajanloElőző életeiben fiatalon halt meg, és mielőtt leszületett, úgy érezte, most meg akarja ismerni a tobzódást is – Alexandra Diamond már jó ideje nem forgat, csak táncol, és napokat kibír szex nélkül, bár egy rövid menet minden nap beleférne.

article-type-interju


Alexandra Diamond az a típusú lány, aki az élet minden területén megállná a helyét. Öröm vele beszélgetni, könnyen és választékosan fejezi ki magát (értelmiségi családból származik), három nyelven beszél, ráadásul nem lehet nem észrevenni. Gyerekkora óta tudja, hogy erős benne a magamutogatási vágy. Már tizenévesen beíratkozott egy modelliskolába, de úgy érezte, soha nem lesz belőle egy Cindy Crawford (mint mondja, nem tartja magát szépnek). Tizennyolc múlt, amikor beleszeretett egy fiúba, aki pornózott – vele forgatta első filmjét.

 

diamond-rozsaszinNagyon zavarban voltál? 

Nem, mivel a barátommal csináltam. 

Tanulni kell a szakmát vagy a színészek kreativítására bízzák a produkciót? Mi a legnehezebb?

A legfontosabb, hogy látványos legyen. Egy 20 perces jelenet egy-másfél órás forgatási anyagból készül el. Három-négy pozíció mindig kötelező: a misszionárius, a hátulról és a beülős. Ami nehéz, az a kitartások. Mert a forgatással párhuzamosan fotóznak is bennünket, és aktus közben meg kell állnunk, hogy a fényképezőgépnek pózoljunk.

Kinek nehezebb, a fiúknak vagy a lányoknak?

A fiúknak, mivel az ő produkciójuk kézzel foghatóbb.

Ők mégsem lesznek olyan híresek, mint a lányok. Tényleg, te minek köszönheted, az ismertséged?

Az én pályámat Németországban egyengették, majd Olaszországban maga Ricardo Schicci terelgetett, aki Henger Éva férje és Ambrus Mercédesz menedzsere is volt. És persze az is szerencsém volt, hogy jól kommunikálok, három nyelven beszélek. Rengeteget szerepeltem az olasz tévékben, újságokban, diszkókban. Nyugat-Európában tényleg sztárként kezelik a felnőtt filmek színésznőit. Ott senki sem kurváz le. 

 

Miért, itthon megtették?

Igen, és ráadásul olyan lányok, akik lehet, hogy nem pornóztak, de mindenki tudja róluk a szakmán belül, hogy például Dubaiban keresik a pénzt. De az átlag magyar emberre is igaz a prüdéria. Pedig hány férjezett nő hetyeg a főnökével, kollégájával... Hány fiatal lány megy el egy numerára a diszkó mosdójában...

Soha sem bántad meg, hogy vállaltad magad?

Nem. Sokat köszönhetek a szakmának. Szinte az egész világot beutaztam. Az autogramkártyáim és egy fotósorozatom például a Maldív-szigeteken készült. De most már nem filmeznék. Teljesen felhígult a szakma. Félnék a betegségektől is. Ráadásul az internet az értékesítésnek sem tesz jót. Az én időmben még 10 fiú és 10 elismert lány dolgozott. Mindenki ismert mindenkit. Megbíztunk egymásban.

És ha majd lesz egy lányod és eléd áll, hogy ő is filmezni szeretne, hiszen te is azt tetted, akkor mit fogsz mondani neki?

Elmondom őszintén a véleményemet, de nem fogok tiltakozni mindenáron. Sokan a szülőket hibáztatják, pedig engem sem pornósztárnak neveltek. Annyira önfejű és exhibicionista voltam, hogy úgysem tudtak volna megállítani.

Jelenleg a Cool tévéből ismert Müller Attila menyasszonya vagy. Jól megvagytok?

A kapcsolatunknak még mi magunk sem jósoltunk nagy jövőt. Ám két és fél éve alkotunk egy párt. Az első évben – főleg Attila konoksága miatt – voltak bőven vitáink, de úgy érzem, mára megtanultam őt kezelni.

 

A filmezéssel felhagytál és táncosnőként keresed a kenyered. A szexualitást testesíted meg estéről-estére. A te életedben mennyire fontos a szex?

Nem vagyok halvérű, de nem lövöm fejbe magam, ha egy nap kimarad. Persze lehetne minden este egy minimum 2-3 perces menet, de én is, és Attila is megérti, ha fáradtak vagyunk. Szóval van, hogy egy hétig mindennap, de akad olyan időszak, hogy 3 napig semmi. Egyébként mindig is hosszútávú kapcsolataim voltak. A filmes partnereimmel együtt nem volt annyi pasi az életemben, mint sok átlagos lánynak.

Tudom, hogy ezotériával is foglalkozol. Nem kerested még spirituális értelemben arra a választ, hogy miért kellett ezt a szakmát és a vele járó dolgokat megtapasztalnod?

Egy barátnőm visszautaztatott előző életeimbe. Voltam már egyiptomi katona és a középkori Angliában csuhás pap. Mindig nagyon fiatalon haltam meg. Talán mielőtt ide „leszülettem” tudatosan döntöttem úgy, hogy elég volt a visszafogott életből, meg akarom ismerni a tobzódást is.

 

Fotó: alexandradiamond.hu

 

cikk-tipus-linkek

A szex elmúlása a kapcsolatokból, baráti beszélgetések Prágában, az örömlány és a vendég szerelme - beszélgetések egy prostival, aki a szakmát belülről látja, és vendégei szerint olyan élményt nyújt, mint saját barátnőjük. | Prosti a díványon - A szerelmi háromszög

Mustra